Marco Borsato geslóópt door Yvonne Coldeweijer: ‘Hij is full of shit!’

Marco Borsato wordt volledig gesloopt door Yvonne Coldeweijer na zijn merkwaardige interview op de Vlaamse televisie. Ze begrijpt er helemaal niets van. “Hij is nog meer full of shit dan ik al dacht!”

Marco Borsato en Yvonne Coldeweijer © YouTube

Het imago van Marco Borsato is door de versnipperaar gegaan toen hij ontmaskerd werd als serievreemdganger. Na een scheiding met Leontine en een lange mediastilte, maakte de zanger begin dit jaar zijn comeback met een groot huilinterview bij Linda de Mol. En deze week maakte de Vlaamse kijker kennis met de snikkende Marco.

Jankende zanger

Marco was deze week te gast in het Vlaamse tv-programma Het Huis en zorgt daarmee voor veel irritatie, bijvoorbeeld bij de nieuwslezeres van Veronica Inside die het ‘gejank‘ noemt. En wat Yvonne Coldeweijer vooral verbijstert, is dat Marco bij onze zuiderburen net doet alsof zijn breuk met Leontine is veroorzaakt door een burn-out.

Sterker nog: het hele vreemdgaan van Marco wordt niet benoemd in de Vlaamse talkshow. “De breuk met mijn vrouw was gewoon de druppel. Ik was overwerkt, al heel lang overwerkt. In januari 2020 ben ik het huis uit gegaan, omdat ik het niet meer kon. En alleen dat al, voor een Italiaan om dat te doen… Weg te gaan bij alles wat je lief is…”, jammert hij.

‘Full of shit!’

Het doet Yvonne met haar oren klapperen, vertelt ze in een meedogenloze nieuwe video. “Huh?! Wat?! Zeg je nou dat je bent weggegaan omdat je overspannen was?! Dit is nog meer full of shit dan dat ik al dacht. Luister! Wij in Nederland weten allang hoe het zit hoor! Je bent toch heel veel vreemdgegaan, pik? Daarom heeft Leontine jou toch keihard bij het grofvuil gezet?”

Marco maakt het nu wel heel bont, vindt Yvonne. “Ga je nou zeggen dat je uit huis bent gegaan omdat je een burn-out had? Wait! Begrijp ik het nou verkeerd? Oh, dat is gaslighting! Als je denkt: ‘ben ik nou gek?’, dan zit iemand anders jou te manipuleren.”

Manipulerende Marco

Nadat Marco geëxposed was als vreemdganger, heeft hij een jaar lang als kluizenaar gewoond bij moeder Mary. Ook daarvan doet Marco op de Vlaamse tv net alsof dat vanwege een burn-out was. Nee, zegt Yvonne: “Dat is uit schaamte! Dat weten wij, dat je je kapot hebt geschaamd dat is uitgekomen dat je je vrouw tien jaar lang hebt bedrogen.”

Hier is een manipulator aan het werk, aldus Yvonne. “Dit is gewoon iemand die bizar goed kan manipuleren en die op voorhand al bedenkt: wat ga ik zeggen, zodat jij medelijden met mij krijgt? Hij doet ook de hele tijd of hij bijna moet janken, maar dat is helemaal niet zo hè? Je ziet ook geen enkele traan. Het is echt zó’n acteur!”

‘Trapt hier iemand in?’

Het is vooral de volgende uitspraak van Marco waar Yvonne de rillingen van krijgt: “Ik ga niet meer mijn gezin en mijn liefde opofferen voor het succes. Nooit meer.”

Wát een leugenaar, vindt Yvonne. “Voor het succes?! Voor het succes?! Voor de d*ck bedoel je! Hahaha! Serieus, zegt hij dat nou echt?! Is er iemand die hier intrapt of niet? Hij zegt het echt, hè? Hahahaha! Voor het succes! Stalko, alles wat er mis is gegaan met jou de afgelopen tijd, heeft maar één oorzaak en dat is de D.”

Yvonne

De nieuwste aflevering van Life of Yvonne:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bent u klaar met Marco Borsato?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Vertrouwt u Winston Gerschtanowitz?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen