Mary Borsato pisnijdig op Yvonne Coldeweijer: ‘Ik ben woest’

Mary Borsato is woest over de geruchten die Yvonne Coldeweijer verspreidt over haar zoon Marco Borsato. Volgens de beruchte showbizzwatcher gaat de zanger namelijk nog steeds vreemd.

Yvonne Coldeweijer en Mary Borsato © YouTube, RTL

Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde, werkt al een tijdje aan juice over Marco Borsato. Volgens haar gaat de zanger nog steeds vreemd van zijn vergevingsgezinde liefdespartner Leontine. “Did I mention you’re still cheating? You gladde sidderaal. Ik werk aan juice”, meldde ze een paar weken geleden.

Woest op Yvonne

Walgelijk, vindt Mary Borsato het. Zij doet haar verhaal in de Story. “Dat types als Yvonne Coldeweijer blijven roepen dat Marco nog steeds vreemdgaat, maakt me woest. Mensen liegen over zijn vreemdgaan. Elk vrij uurtje dat Marco heeft, is hij bij Leontine of met zijn kinderen. Hij heeft niet eens de tijd om naar een andere vrouw te kijken.”

Mary is ervan overtuigd dat Marco hem nooit meer in een ander steekt. “Ik weet zeker dat Marco Leontine nooit meer zal bedriegen. (…) Zie waar ze nu staan. Samen zijn ze gelukkiger dan ooit en pendelen ze tussen hun twee huizen.”

Allebei schuldig

Hoe kijkt Mary eigenlijk tegen dat vreemdgaan van haar zoon aan? Volgens haar was het ook een beetje de schuld van Leontine. “Ik heb Marco nooit veroordeeld. Waar twee kijven, hebben twee schuld. Daarvan ben ik overtuigd.”

Een bizar verwijt van Mary. Alsof Leontine het vreemdgaan van Marco zelf heeft uitgelokt. Het zal je schoonmoeder maar wezen…

Yvonne reageert

Wat vindt Yvonne van deze sneer van Mary? “Doe dit nou niet Mary. Je zet jezelf alleen maar voor schut als ik straks met de feiten kom”, zegt ze.

Ze vindt het bovendien walgelijk dat Mary Leontine mede de schuld geeft van het vreemdgaan van Marco. “Wat is dit voor een misselijke opmerking?”

Leontine

Leontine zit momenteel overigens in een stresskliniek in Zuid-Spanje. Haar opname heeft voor wat kift gezorgd tussen Yvonne en RTL Boulevard. De showrubriek zit er volgens haar heel diep in bij de Borsato’s.

Het is overigens vrij uniek dat Mary zich zo uitlaat over Marco en Leontine. Een jaar geleden zat ze in de talkshow van Eva Jinek en daar weigerde ze om er iets over te zeggen.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Marco Borsato nog steeds vreemdgaat, zoals Yvonne Coldeweijer beweert?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen