Alberta Verlinde gaat Marco Borsato slopen: ‘Gaat nog steeds vreemd’

Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde, richt haar pijlen op Marco Borsato. De schrik van Hilversum kondigt aan dat er flink wat juice over de zanger aan zit te komen.

Marco en Leontine Borsato © Instagram

Het imago van Marco Borsato zal waarschijnlijk nooit meer herstellen van alle onthullingen die naar buiten zijn gekomen over zijn gedrag als vreemdganger. Een paar jaar later lijkt alles weer pais en vree: hij is weer gezellig samen met Leontine Borsato en het stelletje slingert de ene na de andere mierzoete foto de Insta-ether in.

Gladde sidderaal

Volgens showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer zitten Marco en Leontine echter in een stilte voor de storm. Er gaat volgens haar flink wat naar buiten komen over Marco. Wat het precies is, is onduidelijk, maar ze geeft alvast een hint: de zanger zou nog steeds vreemdgaan.

Bij Marco’s Instagram-foto van zijn ‘heerlijke zondag’ met Leontine (‘Did I mention I love this woman?’), plaatst Yvonne de smeuïge tekst: “Did I mention you’re still cheating? You gladde sidderaal. Ik werk aan juice.”

Oppassen

Volgens Albert Verlinde (de echte) moet zijn vrouwelijke evenknie Alberta heel erg oppassen. “Het zijn insinuerende dingen waar je op een gegeven moment van denkt: moet je daar niet gewoon een zaak van maken? Ook Marco Borsato wordt regelmatig genoemd in onfrisse zaken. Tenminste: ze beweert dat er onfrisse zaken zijn, maar ze bewijst niets. Ze insinueert constant”, zei hij eerder.

Volgens Radio Veronica-ster Rick Romijn is het helemaal niet waar dat Yvonne alleen maar insinueert. “Zij is beter dan RTL Boulevard, Shownieuws en alle roddelbladen bij elkaar. Ze heeft het non-stop bij het juiste eind.”

Break-up André

De laatste tijd haalde Yvonne vaak het shownieuws met haar onthullingen in de zaak-André Hazes jr. Toen ze twee zondagen geleden onthulde dat hij op een lijnvlucht naar Schiphol zat, stond de traditionele showpers – van Boulevard tot Shownieuws tot Story – hem daar massaal op te wachten.

Inmiddels heeft André het uitgemaakt met Sarah van Soelen en verscheen hij gisteren op het verjaardagsfeestje van zijn zoontje. Daar is vandaag een foto van op Instagram verschenen.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Marco Borsato de grootste shitstorm al heeft gehad?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen