Sarah van Soelen afgemaakt door Dennis Schouten: ‘Ze is zó dom’

Sarah van Soelen wordt behoorlijk door de mangel gehaald door Dennis Schouten. De presentator van RoddelPraat noemt de ex-vriendin van André Hazes jr. namelijk heel erg dom.

Dennis Schouten en Sarah van Soelen © NPO, Instagram

Voor het eerst sinds haar breuk met André Hazes jr. heeft Sarah van Soelen deze week gevraagd op een vraag over de volkszanger. Ze gaf aan er helemaal niets over kwijt te willen en daardoor houdt ze de speculaties over hun liefdesbreuk alleen maar in stand. Volgens Dennis Schouten is dat puur voor de aandacht, vertelt hij in Nieuwe Revu.

Verslaafd aan aandacht

Sarah leeft voor de aandacht, denkt Dennis. “Ze zoekt zelf heel erg de aandacht. Wanneer het hen uitkomt wordt alles gedeeld op Instagram, worden er fotografen ingevlogen en zijn er cameramensen. Als het dan later weer wat minder gaat, wat bij dat soort mensen vaak in een tijdsbestek van een week is, dan willen ze zogenaamd geen aandacht.”

Dat is volgens Dennis gewoon een smoesje, want als je geen aandacht wil, is dat volgens hem makkelijk op te lossen. “Tja, hoe kun je daar het beste mee omgaan? Door niet alles op Instagram te delen. Mensen die echter zo gek zijn op aandacht blijven dat toch wel doen.”

‘Ze is zó dom’

Zelf deelt Dennis heel weinig dingen uit zijn privéleven op Instagram. “Wat ik Sarah zou willen adviseren? Ach, dat meisje is zo dom. Als je ziet wat ze met heel haar lichaam heeft gedaan, qua gebruik van verdovende middelen en verbouwingen.”

Hij besluit: “Ik hoop dat ze uit de relatie met Hazes iets uithaalt waar ze lang van kan leven en hopelijk nog via wat promoties op Instagram, want dat meisje kan natuurlijk bijzonder weinig. Verder heeft ze het geluk dat ze vermogende ouders heeft.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Sarah van Soelen graag een BN'er wil blijven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen