Marije Knevel gesloopt door Angela de Jong: ‘Ondraaglijk leeg’

Marije Knevel wekt enorm veel irritatie op bij Angela de Jong. De gevreesde opiniediva van het AD vindt de dochter van Andries Knevel ‘ondraaglijk leeg’. “De irritatiefactor zit heel hoog.”

Marije Knevel en Angela de Jong © SBS

De vader van Marije Knevel, Andries, is deze week veel in het nieuws vanwege zijn aangekondigde afscheid bij de EO. Hij heeft een bepaalde groep kijkers altijd zwaar geïrriteerd met zijn priemende vingertje en daar werd hij bij Jinek aan herinnerd. “Ik moest er hartelijk om lachen, te meer omdat ik meteen dacht: dat vingertje irritant?”, schrijft ze in het AD.

Angela sloopt Marije

Angela vervolgt meedogenloos: “Knevel laat iets achter op tv dat een nóg hogere irritatiefactor heeft, namelijk zijn dochter Marije, als expert bij Shownieuws van SBS. Ook onbetwist een boegbeeld, net als haar vader, alleen dan van de ondraaglijke leegte van de huidige lichting tv-sterretjes.”

Oei, daar moet Marije waarschijnlijk nog drie weken van bijkomen, want als er íemand is die wakker ligt van kritiek, dan is het Marije wel. Althans, dat onthulde haar Shownieuws-collega Albert Verlinde een tijdje geleden: “Ik zie hier soms in de uitzending met Marije Knevel en die zit tijdens de break al te kijken wat er gezegd is. Sodemieter op!”

Hypocriet gedrag

Marije heeft zich dit jaar behoorlijk ongeloofwaardig gemaakt door behoorlijk hypocriet met de vinger te wijzen naar de zogeheten juice channels, de roddelbladen van de moderne tijd. Deze kanalen op Instagram zijn dit jaar enorm in opkomst geraakt en delen vrijwel ongecensureerd roddels en primeur over bekende Nederlanders.

Héél fout, oordeelde Marije afgelopen zomer. “Er ontstaat hierdoor een compleet nieuwe dynamiek, waar je denk ik niet heel blij mee moet zijn. Roddelen is van alle tijden. (…) Maar of we het op deze manier moeten willen? Denk het niet. We moeten niet vergeten dat het over echte mensen, echte levens en echte gevoelens gaan.”

Roddelkont

Echte mensen, echte levens en echte gevoelens. Was Marije dat vergeten toen ze twee maanden later op een ranzige manier over de uitgelekte naaktfoto’s van Max Verstappen roddelde in Shownieuws? Daar hebben zelfs die vermaledijde juice channels geen aandacht aan besteed, want smoezen over uitgelekte privéfoto’s is zó 2017.

Kennelijk zit Marije nog steeds enorm vastgeroest op haar moral high horse, want vorige week stal ze schaamteloos een primeur van juice channel Life of Yvonne, zónder de bron te noemen. En nu heeft Marije niet alleen alle juice channels achter haar aan, maar ook nog eens Angela de Jong. Oeps!

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen