RTL Boulevard op matje geroepen om Nikkie Plessen: ‘Dit kan niet!’

RTL Boulevard wordt op het matje geroepen door het controversiële roddelkanaal Juice Channel. Die vindt dat de showrubriek zich moet uitspreken over hun ‘discriminerende’ deskundige Nikkie Plessen.

Nikkie Plessen © RTL Boulevard

Nikkie Plessen is al wel vaker in verband gebracht met discriminatie, maar nu zou ze het wel héél bont hebben gemaakt. Volgens Juice Channel heeft Nikkie het team achter haar YouTube-kanaal ‘YOURS TODAY!’ namelijk verboden om een moslima uit te roepen tot winnaar van een winactie. “Alleen een blonde dame mocht winnen.”

Op het matje

Juice Channel, dat eerder ook al fel stelling nam tegen de uitspraken van Erica Meiland over de islam, vindt dat Nikkie hiermee veel te ver gaat. Het kanaal verlangt een statement van RTL Boulevard, waar Nikkie regelmatig aan de desk staat. Daarom is er een mail aan de showrubriek gestuurd.

Die mail deelt Juice Channel op haar kanaal. “Wij hebben via ons juice kanaal, Juice Channel, een aantal oud-medewerkers gesproken van jullie fashion deskundige Nikkie Plessen. Wij vinden deze berichten erg verontrustend.(…) Bij een winactie hoort men niet afgerekend en buitengesloten te worden om een geloofsovertuiging.”

Muisstil

Eigenlijk verwacht Juice Channel geen reactie. Volgens het roddelkanaal kloppen de geruchten namelijk dat Nikkie niet betaald krijgt om achter de desk van Boulevard te staan, maar daar juist zélf voor betaalt om op die manier relevant te blijven en de verkoop van haar kledinglijn te stuwen.

Overigens wordt ook Shownieuws-deskundige Marije Knevel door het kanaal in een kwaad daglicht gesteld. Zij is enige tijd hoofdredacteur geweest van Nikkie’s kanaal YOURS TODAY, maar is nu actief voor de LINDA. “Marije doet sinds dat ze bij Shownieuws mag aanschuiven heel erg uit de hoogte bij ons op kantoor”, zegt een bron tegen Juice Channel.

Moslima

De beweringen van Juice Channel over de ‘discriminerende’ Nikkie:

Marije

En ook Marije Knevel ligt onder vuur:

Update

Update vrijdag 12 november: Nikkie Plessen wordt gespaard door Boulevard: ‘Waar is je reactie?!’

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen