Evert Santegoeds: ‘Waar blijft je Borsato-dirt, Yvonne Coldeweijer?’

Evert Santegoeds ergert zich een versuffing aan Yvonne Coldeweijer. Als ze écht pikant nieuws heeft over Marco Borsato, dan moet ze daar eens mee over de brug komen, zegt de Privé-baas.

Yvonne Coldeweijer en Evert Santegoeds © YouTube, SBS

Yvonne Coldeweijer neemt Marco Borsato behoorlijk op de korrel. Niet alleen beweert ze dat hij nog steeds vreemdgaat – sterker nog: daar brengt ze morgen een onthullende video over uit – maar ook linkt ze hem aan ‘strafbare feiten’. Daar hint ze nu al een paar maanden op, maar volgens Yvonne is dat verhaal nog niet rond. “Trust the process“, zegt ze.

Roddels over Marco

Shownieuws-ster Albert Verlinde vindt dat Yvonne met deze verdachtmakingen op het randje balanceert, zei hij medio september al op televisie. “Marco Borsato wordt regelmatig genoemd in onfrisse zaken. Tenminste: ze beweert dat er onfrisse zaken zijn, maar ze bewijst niets. Ze insinueert constant.”

Privé-baas Evert Santegoeds werd gisteren op Radio 538 geconfronteerd met Yvonne’s geruchten over Marco. Aanvankelijk wil hij er niet veel over kwijt: “Ja, maar die juicy channels (bedoelt juice channels, red.)… Nou, ik weet het niet…”

‘Kom eens over de brug!’

Als Evert erover wordt doorgevraagd, daagt hij Yvonne uit om eindelijk eens man en paard te noemen. “Dan moet ze eens een keer over de brug komen, want dat roept ze nou drie maanden. Zo lang hou ik mijn primeurs over het algemeen niet goed.”

Yvonne is overigens niet echt onder de indruk van Evert. Ze noemde hem laatst een ongelooflijke boomer. Zij stelt dat de reguliere showmedia er vuistdiep in zitten bij de Borsato’s.

Steun voor Yvonne

De Borsato-geruchten van Yvonne zijn deze week ook aan de orde gekomen in de ochtendshow van Radio Veronica. “Zij heeft een hoop nieuwtjes die Boulevard, Shownieuws en Evert Santegoeds niet brengen”, stelt sidekick Rick Romijn.

Rick zit nu al met spanning te wachten op de onthullingen van morgen. “Zij gaat aankomende vrijdag met het verhaal komen dat Marco Borsato nog steeds een scheve schaats rijdt.”

Borsato-kids boos

Marco en Leontine hebben nog niet direct gereageerd op de verdachtmakingen van Yvonne, maar de Borsato-kinderen zijn wel woest.

Zoon Luca Borsato: “Social media has made too many people comfortable with talking shit and not getting punched in the mouth for it. 😁”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Marco Borsato nog meer te verbergen heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen