SBS 6-presentator heeft enorme bobbel in zijn broek: ‘Dit kan niet’

SBS 6-presentator Maarten Steendam heeft een boze kijker op zijn dak gekregen vanwege de enorme bobbel in zijn broek. “De vorm van zijn geslacht is gewoon zichtbaar door zijn broek heen!”

Maarten Steendam © Hart van Nederland

Hart van Nederland werd jarenlang uitsluitend door dames gepresenteerd, maar tegenwoordig staan er ook allerlei manspersonen achter de desk en daar zijn sommige kijkers nog niet aan gewend. Vooral als Maarten Steendam in beeld verschijnt met de enorme bobbel in zijn broek. “Dit leidt af van de nieuwsberichten.”

Enorme bobbel

Een dame op leeftijd is ‘met enige schroom’ in de pen geklommen en heeft de redactie van Hart van Nederland gemaild. “Sinds de jongeman voor het voetlicht treedt die altijd samen met de mooie Marokkaanse dit nieuwsprogramma presenteert, merkte ik op dat zijn geslacht goed zichtbaar is als vorm door zijn broek heen”, klinkt het.

De bobbel van Maarten is te nadrukkelijk aanwezig, vindt deze dame. “Ik zag gisteren zelfs dat zijn broek wat scheef zat bij zijn kruis. Zijn jasje van het pak wat hij draagt heeft opening rond zijn kruisgebied.”

‘Dit leidt echt af’

Het is voor deze mevrouw allemaal enorm schrikken. Hart van Nederland wordt immers uitgezonden op SBS 6 en niet op Meiden van Holland Hard. “Ik ben op leeftijd dus schrijf ik u dit omdat ik vind dat dit afleidt van de nieuwsberichten.”

Ook SBS 6 heeft hier een verantwoordelijkheid in, vindt ze. “Hij zou allang hierin bijgestuurd moeten worden als er beter op hem en zijn voorkomen gelet wordt door de cameraman en ander personeel bij Hart van Nederland.”

Kruiscontrole

Er is volgens deze kijker maar één oplossing mogelijk: langere jasjes. “Hopende dat hij andere jasjes gaat aandoen die wat langer zijn in elk geval en gesloten rond zijn kruis. Het zal je zoon maar zijn die er zo bijstaat.”

Maarten is zich van geen kwaad bewust. “Ik kan er helaas niets aan doen dat daar nu eenmaal wat zit. Langere jasjes zijn, vrees ik, geen optie. En ik weet ook niet of het een goed idee is om collega’s te vragen dagelijks mijn kruis te controleren. Maar wat ik wel kan doen is nog een keertje extra in de spiegel kijken voor we beginnen.”

Mailwisseling

De mailwisseling:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Maarten Steendam is packing. Tijd voor een extra strakke slip of is dit acceptabel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen