Albert Verlinde begrijpt Marije Knevel niet: ‘Sodemieter op!’

Albert Verlinde heeft in Shownieuws een kleine sneer uitgedeeld aan zijn collega Marije Knevel. Ze vindt dat de sprankelende dochter van Andries Knevel zich te veel aantrekt van social media.

Albert Verlinde en Marije Knevel © Shownieuws

BN’ers trekken zich volgens Albert Verlinde veel en veel te veel aan van wat mensen op internet allemaal van hen vinden. Hij begrijpt daar echt helemaal niets van. “Je moet in je leven en carrière twee mensen uitzoeken waar je naar werkt”, adviseert de showkoning. “Hoeveel meningen kun je aan?”

‘Sodemieter op!’

Zijn collega Marije Knevel heeft het wat dat betreft niet begrepen, aldus Albert. “Als je jezelf gaat zitten laven aan meningen van anderen over je, dan word je gek. Ik zie hier soms in de uitzending met Marije Knevel en die zit tijdens de break al te kijken wat er gezegd is. Dan denk ik: ja, sodemieter op, stel je niet zo aan! Doe dat niet.”

Sandra Schuurhof begrijpt wel dat sommige BN’ers reacties teruglezen. “Als je stelselmatig negatief in het nieuws komt en alleen maar bagger en onwaarheden over jezelf terugleest, dan is het heel makkelijk om te zeggen: ‘Daar moet je maar mee om kunnen gaan.'”

Weekend-baas Bart Ettekoven: “Ja, maar het is een keuze of je het leest, hè, Sandra!”

Ellende

Sandra: “Ja, maar soms is het geen keuze. Je hoort het dan ook van andere mensen terug.”

Het ging in Shownieuws over Gordons strijd tegen kwetsende reacties. Ronald Molendijk: “Hoe ga je een schifting maken tussen wat ellende is? De een vindt het een goede grap, Gordon deelt zelf regelmatig ook grappen uit. Het is heel arbitrair toch?”

Het moet allemaal maar eens beginnen bij de top van dit land, vindt Ronald. “Ik weet me ook nog wel levendig te herinneren dat we een minister hebben die heeft gezegd dat we allemaal onze bek moeten houden, een ander staat doodleuk een trouwerij te vieren en ons asociaal noemt. Laten we dan ook eens aan de top beginnen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen