Paul de Leeuw geniet met volle teugen van falende Eddy Zoëy

Paul de Leeuw geniet er met volle teugen van dat Eddy Zoëy volledig faalt als de nieuwe presentator van Ranking the Stars. Althans, dat laat hij duidelijk blijken in zowel Boulevard als Shownieuws.

Paul de Leeuw en Aran Bade © RTL

Ranking the Stars is terug op de buis, maar dan niet met Paul de Leeuw aan het roer. Hij is opgevolgd door Eddy Zoëy en het lijkt echt he-le-maal nergens meer op. Nog nooit was het programma zó zouteloos, zó gemaakt en zó slaapverwekkend. Kijkers klagen massaal op sociale media dat dit programma niet zonder Paul kan.

Egostrelend

Van die reacties geniet Paul met volle teugen. Hij heeft zelf niet gekeken, vertelt hij in RTL Boulevard. “Ik had echt een eetafspraak met Cornald Maas. Ik moet wel zeggen dat hij me als eerste appte: ‘Je was trending op Twitter!’ Dat was dan dat ik gemist werd bij Ranking the Stars. Dat is natuurlijk ook gewoon zo. Het is toch lekker. Het streelt toch je ego.”

Gaat hij het alsnog kijken nu Ranking the Stars duidelijk een flop is zonder hem? “Ehm, ik denk dat ik nu toch wel een beetje bermtoerisme doe.”

‘Heerlijk om te horen’

Paul liet eenzelfde soort geluid horen bij Shownieuws. “Ik heb niet gekeken, maar ik heb wel gehoord dat de naam Paul de Leeuw trending was omdat ik gemist werd. Dat is natuurlijk heerlijk. Maar ik vind het voor Eddy Zoëy ook… Het is geen makkelijk programma, maar goed. Het is natuurlijk heerlijk om te horen dat ik gemist wordt.”

Smalend

Presentatrice Airen Mylene na afloop van het item: “Hoe kunnen we dit omschrijven? Smalend?”

Anouk Smulders: “Zeker, die neusvleugels gaan omhoog, hij heeft pretoogjes.”

En Bart Ettekoven: “Ja, ik ben niet heel erg onder de indruk dat hij het te doen heeft met Eddy Zoëy.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Paul de Leeuw wilde Ranking the Stars blijven doen als het naar RTL 4 zou verhuizen. Goed idee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen