‘André Hazes jr. dumpte Sarah omdat hij Monique weer terug wil’

André Hazes jr. heeft Sarah van Soelen verlaten omdat hij weer een relatie wil met Monique Westenberg, zegt showbizzwatcher Farja Farvardin van RumagTV. “Ik wil dit niet geloven.”

Fawry, André en Monique © YouTube, Instagram

Na een afkickproces van een maand heeft André Hazes jr. zijn meest recente scharrel, Sarah van Soelen, weer aan de kant gezet. Kennelijk vindt hij haar toch niet zo leuk als hij nuchter is. Nu wil André weer terug naar de moeder van zijn kind, Monique Westenberg. Althans, dat meldt RumagTV’s showbizzwatcher Farja Farvardin (FawryNotSawry).

André terug bij Monique?

Farja heeft een bron dichtbij André gesproken en meldt nu op Instagram: “Ik krijg net door van iemand die dichtbij Andre staat dat Andre Sarah heeft verlaten omdat hij heel graag Monique terug wil. Nu kan ik mij dit ABSOLUUT niet voorstellen dat Monique hem weeeer terug neemt maar in deze soap serie kan letterlijk alles!!”

Hoe betrouwbaar is deze bron? “Bind mij er niet aan vast maar ik zal niet verbaasd zijn. Dan kan je het heel zooitje nooooit meer series nemen. Maar als dat het beste is voor de kleine dan vind ik het eigenlijk ook wel erg mooi. Ik wil dit niet geloven.”

Voor de kerst?

Wanneer komen André en Monique weer samen? Nog voor de kerst? “Als dit waar blijkt te zijn, zou het denk ik wel een tijdje duren voordat dit officieel naar buiten komt. Als ze een beetje slim zijn wachten ze hier heeeeel lang mee voordat ze het weer van de daken schreeuwen.”

Zijn collega René Watzema denkt daar anders over, vertelt hij in het programma RoddelLoog. “Monique komt gewoon weer terug. Ze gaan het gewoon helemaal uitpraten. André komt met het verhaal dat hij in een dip zat en zich niet fijn voelde. Over twee maanden.”

Vernederd

Farja zou het bizar vinden. “Ik kan me niet voorstellen dat Monique nadat ze zó vaak vernederd is gaat zeggen: ‘Joh, kom weer bij me terug!’ Dat kan niet! Dat kan je niet maken! Ik kan me niet voorstellen dat zij binnenkort een foto gaat posten met hem van: ‘Happy family!’”

Monique zou volgens hem beter moeten weten. “Dan zou de hele vrouwenemancipatie helemaal naar de tieftering zijn! Je zou jezelf zó verlagen. Natuurlijk gun ik het die kleine, maar als Monique zijnde ben je dan toch te stom? Ik zou me zó voor lul gezet voelen.”

‘Ik ben boos!’

Zelf zou Farja André in elk geval nooit meer hebben teruggenomen. “Ik kan het me niet voorstellen dat die twee bij elkaar komen als Monique zijnde. Je bent gedumpt voor Bridget, dan weer voor de ander. En dan komt hij wéér bij je terug? Dan zeg je toch: krijg de tieftering! Ik ben gewoon boos.”

Momenteel is André op vakantie in Dubai. Intimi maken zich volgens Yvonne Coldeweijer zorgen over een terugval in zijn drank- en cocaïneverslaving. Volgens haar wil André namelijk niet stoppen met drinken.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen