Özcan Akyol ziet veel vuur in nieuwe relatie Matthijs van Nieuwkerk

Özcan Akyol bevestigt dat hij Matthijs van Nieuwkerk heeft gekoppeld aan zijn nieuwe vriendin Martha Riemsma, de hoofdredacteur van een regionale krant. Toch was hij daar helemaal niet op uit.

Matthijs van Nieuwkerk en Özcan Akyol © NPO

Eigenlijk zegt Matthijs van Nieuwkerk vrijwel nooit iets over zijn liefdesleven, maar deze week doet hij in de VARAgids een smeuïge onthulling. Hij vertelt namelijk door zijn goede vriend Özcan Akyol gekoppeld aan zijn nieuwe vriendin Martha Riemsma. En dat klopt, laat Özcan desgevraagd weten in Media Inside.

‘Het is waar’

Özcan stelt dat het niet eens zijn bedoeling was om de twee te koppelen. “Het is waar, alleen wel even voor de goede orde: het was niet de bedoeling dat ze verkering zouden krijgen. Ik heb ze wel aan elkaar voorgesteld om elkaar te leren kennen.”

Presentator Marcel van Roosmalen: “Je stond gewoon de hele tijd in het café daarna, daar kwam het op neer?”

Özcan: “We hadden een evenement in Deventer, Matthijs en ik samen, en zij was bezoeker. Na afloop stelde ik hen aan elkaar voor. ‘Matthijs, dit is Martha en Martha, dit is Matthijs.’ Ja, en toen was ik klaar.”

Liefdesrelatie

Co-host Gijs Groenteman: “Toen was het out of your hands verder?”

Özcan: “Ja, je weet dan niet dat het zo gaat ontaarden in een liefdesrelatie. Dat zag ik niet aankomen.”

Gijs: “Het is ontaard in waar het in ontaard is, maar jij hebt natuurlijk ook wel een beetje mensenkennis. Had je niet van tevoren ook wel een heel klein beetje gedacht van: nou, hier zou misschien wel een mogelijke vonk kunnen ontspringen?”

Özcan: “Ik vind ze wel heel goed bij elkaar passen, ja. Ze zijn wel echt gemaakt voor elkaar vind ik ja. De liefde is ook wel echt vurig.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het leuk vinden als Matthijs van Nieuwkerk een wekelijkse talkshow gaat maken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen