Vriendin André Hazes jr. afgeslacht: ‘Ze vertoont ziekelijk gedrag’

Sarah van Soelen, de nieuwste vriendin van André Hazes jr., wordt behoorlijk door de mangel gehaald. Volgens criticaster Yvonne Coldeweijer vertoont ze namelijk ‘ziekelijk gedrag’.

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

Yvonne Coldeweijer, ook wel bekend als Alberta Verlinde, vindt dat Sarah van Soelen zich wel héél halsstarrig aan haar vriend André Hazes jr. vastklampt. Het begint volgens haar ernstig op ‘ziekelijk gedrag’ te lijken. Volgens Yvonne is Sarah doodsbang dat vreemdganger André weer naar het volgende meisje hopt.

‘Dat doe je niet!’

Het lijkt er volgens Yvonne op dat Sarah dezelfde fout begaat als Bridget Maasland. Ze is afgelopen weekend namelijk, net als Bridget ooit deed, het podium van André opgelopen. “Dat doe je dus gewoon niet, vind ik persoonlijk. Laat iemand lekker z’n ding hebben, weet je wel”, aldus de showbizzwatcher in De Popcorn Show.

Sarah dringt zich achter de schermen bij André’s optredens heel erg op, weet Yvonne. “Ze kan het niet loslaten en ze móet het claimen. Het moment dat André op het trapje staat voor hij op gaat is altijd een spannend momentje en daar hoort niet je partner naast te staan, dat is gewoon heel raar.”

Gênant

Het podium oplopen om een filmpje van André te maken is volgens Yvonne het toppunt. “Ik zou gewoon niet zomaar een podium op komen lopen. Ik zou het niet kunnen verdragen dat ik zelf filmend het podium op ga lopen. The f*ck! Het is ook niet dat hij je roept ofzo.”

Yvonne is naar eigen zeggen wel eens door haar ex Ben Saunders het podium op geroepen. “Maar toen zei ik: ‘No, no, ik blijf hier, ik zie je daarna wel weer!’ Dat is toch gênant? Waarom wil je die aandacht trekken? Heel die zaal zit ook zo te kijken van: wat komt zij hier nou weer doen?”

Ziekelijk

Dat Sarah dat wél doet is volgens Yvonne best wel zorgelijk. ” Nee, ik vind het gewoon echt ziekelijk. Ziekelijk claimend en ook niet chic. Get your own life girl.”

“Moet je ook elke dag samen sporten?! Pffff! Lekker je eigen leven leiden, niet zo obsessed doen met de ander. Laat het gewoon zijn wat het is.”

Angst

Het is volgens Yvonne evident wat hier achter zit. “Waarom doe je dit nou? Is het omdat je bang bent dat als je je klauwen loslaat, hij dan weggaat? Dat is je angst, hè, die erachter zit?”

Gisteren opende André een tijdelijk winkeltje in Batavia Stad. Daar was hij volgens ooggetuigen drukker bezig met meisjes dan met de verkoop. Sarah was daar niet present.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Sarah van Soelen interessant genoeg is voor een eigen soap?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen