Matthijs van Nieuwkerk door BN’er gekoppeld aan nieuwe vriendin

Matthijs van Nieuwkerk heeft zijn nieuwe vriendin Martha Riemsma te danken aan zijn goede vriend Özcan Akyol. De Sterren op het Doek-ster heeft de twee aan elkaar voorgesteld in een café.

Matthijs van Nieuwkerk en Martha Riemsma © NPO

Het kwam in juni als donderslag bij heldere hemel: Matthijs van Nieuwkerk bleek niet alleen gescheiden te zijn van zijn vrouw, maar ook al een nieuwe vriendin te hebben. De Story had de primeur. Het blad had paparazzo Edwin Smulders naar het dorpje Almen gestuurd om in de bosjes te gaan liggen bij Matthijs’ boerderij.

Geritsel in struikgewas

Na een aantal keer posten had Edwin beet: Matthijs liep toen samen met Martha zijn achtertuin in. Zijn management bevestigde vervolgens dat hij een relatie heeft met deze hoofdredacteur van de regionale krant De Twentsche Courant Tubantia. “Matthijs en Karin zijn uit elkaar. Hun huwelijk is al enige tijd afgelopen.”

Matthijs vertelt deze week in VARAgids dat hij een mooi jaar achter de rug heeft. “Ik heb natuurlijk mijn nieuwe vriendin Martha leren kennen. Iets wat rond de boerderij tot nogal wat geritsel in het struikgewas leidde van onze premiejagers de paparazzi.”

Özcan als Cupido

Hoe heeft Matthijs haar leren kennen? “Martha Riemsma stond in een café in Deventer ineens voor me. Ik werd aan haar voorgesteld door mijn vriend Eus. Zij is hoofdredacteur van Tubantia, één van de kranten waar Eus voor schrijft.”

“Wat moet ik er verder over zeggen? Ik zou met gemak kunnen verdedigen dat ik hier niet aan toe was en er al helemaal niet op uit was, maar wat heeft het voor zin: daar stonden we.”

Twintig squats

Nu Matthijs volgende week 61 wordt, is het wel zaak dat hij er een beetje representatief uit blijft zien om zijn nieuwe vriendin tevreden te houden. Hoe doet hij dat? Met wat rek-en-strekoefeningen na het opstaan.

“Mijn dagelijkse reality-check zijn twintig squats en daarna drie minuten planken. Gewoon ’s ochtends naast het bed. Voorlopig allemaal nog easy peasy.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen