Tino Martin krijgt kritiek in Shownieuws: ‘Waarom Lil’ Kleine?!’

Tino Martin blijft kritiek krijgen op zijn intensieve samenwerking met de controversiële rapper Lil’ Kleine. De volkszanger werd gisteren onder vuur genomen in Shownieuws. “Het is onhandig.”

Tino Martin en Lil' Kleine © RTL

Het is alweer twee maanden geleden dat Tino Martin en Lil’ Kleine op het idee kwamen om samen een single op te nemen. Daar kreeg Tino toen al wagonladingen kritiek op, omdat Lil’ destijds nog steeds onder vuur lag vanwege de vermeende mishandeling van zijn vriendin Jaimie Vaes.

Mediatour

Inmiddels is de single van Tino en Lil’ af en zijn ze op mediatour om die te promoten. Patty Brard zat gisteren in Shownieuws helemaal in de jubelmodus. “Ik vind het op zich al iets heel leuks dat hij het met Tino Martin doet”, oreerde ze. Zal wel een gevalletje ons-kent-ons zijn.

Ook Dyantha Brooks deed mee: “Leuk!”

Weekend-baas Bart Ettekoven liet daarop het geluid horen dat leeft bij de kijkers thuis. “Leuk?”, zei hij verbijsterd.

‘Onhandig van Tino’

Patty probeerde de zaak nog te redden. “Ja, het is echt een leuk liedje!”

Bart: “Ik vind het zo…”

Patty schreeuwend: “LUISTER! Ik hóu van dit liedje!”

Natascha Harlequin: “Wat ben jij kritisch.”

Bart: “Nee, ik ben niet kritisch op het nummer, maar ik verbaas me erover dat Tino Martin zichzelf wil linken aan Lil’ Kleine, de man die toch niet van onbesproken gedrag is en die een rechtszaak boven zijn hoofd heeft hangen. Ik zou daar geen duetje mee gaan opnemen op dit moment.”

Imago oppoetsen

Dyantha: “Nou ja en dat is wel iets wat veel gezegd is, hè? De keren dat Lil’ Kleine in opspraak was. Van: moet niet iedereen zijn handen van hem aftrekken en waarom luisteren we er nog naar? Maar dit lijkt toch wel weer een hit te worden.”

Bart: “Maar begrijp jij het, Pat?”

Patty: “Nou, schat, ik denk dat ik het wel begrijp. Ik denk dat er een platenmaatschappij achter zit die denkt: Jezus, hoe gaan we dit imago nog oppoetsen? Dan is Tino Martin natuurlijk een van dé grote volkszangers op dit moment. Ze hebben gedacht: misschien moet die Kleine wel even aan Tino gelinkt worden.”

Single

Het liedje van Tino en Lil’:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen