Maxime Meiland verbijstert RTL Boulevard: ‘Dit is een record’

Maxime Meiland heeft de makers van RTL Boulevard enorm verbaasd. De showrubriek mocht namelijk gisteren al op babybezoek komen bij de realityster, slechts twee dagen na haar bevalling.

Maxime Meiland © RTL Boulevard

Dat BN’ers het heerlijk vinden om media-aandacht te krijgen is geen geheim, maar Maxime Meiland slaat volgens RTL Boulevard echt alles. “Nou, Aran, je boft maar dat je meteen binnen werd gelaten. Ze is twee dagen geleden bevallen en nu stond ze er gewoon”, aldus presentatrice Vivienne van den Assem tegen verslaggever Aran Bade.

Navelstreng

Aran heeft inderdaad nog nooit meegemaakt dat een net bevallen BN’er hem zo gretig te woord staat, bekent hij. “Ja, het is echt een record in alles. Het is in drie uur gebeurd de bevalling, maar het is voor ons ook een record, voor Boulevard. Ik ben volgens mij nog nooit zo snel op babybezoek geweest na de bevalling.”

De verslaggever, die een tijdje overhoop lag met de Meilandjes, vervolgt: “De navelstreng was nog niet doorgeknipt of wij waren er al met de ballonnen. Dat is ook wel echt de familie Meiland hoor. Gewoon die deur wagenwijd open en ze doet het zo goed.”

Geen camera’s

Maxime heeft haar bevalling overigens niet laten filmen voor Chateau Meiland. Aran: “Er wordt een serie van Chateau Meiland gemaakt en Maxime zei: ‘Nee, ik wil tóch geen camera’s bij mijn bed.’ Dat vind ik ook wel verstandig.”

Wel hebben haar ouders er een heel circus omheen gemaakt voor de soap. “Martien en Erica hebben een camper gehuurd. Ze zeiden: ‘We willen zo dicht mogelijk bij het ziekenhuis zijn.’ Ze zijn er naartoe gereden, hebben champagne opengetrokken en na drie uur was het nieuws er al. Toen zijn ze naar boven gegaan.”

Vivé

De nieuwste Meiland-telg heet Vivé. Ze is dinsdag geboren. “Om 18.35 uur, Boulevard-tijd, was daar Vivé”, aldus Aran.

Het verslag van RTL Boulevard:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Maxime Meiland wil twee dagen na haar bevalling alweer media-aandacht. Zorgwekkend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen