Op1-duo Erik Dijkstra en Natasja Gibbs aangevallen door collega

Het Op1-duo Erik Dijkstra en Natasja Gibbs wordt aangevallen vanuit hun eigen clubhuis BNNVARA. Ze krijgen felle kritiek te verduren van omroepcollega Özcan Akyol, die het tweetal ‘mislukt’ noemt.

Erik Dijkstra, Natasja Gibbs en Özcan Akyol © Op1

Erik Dijkstra en Natasja Gibbs vormen momenteel een zomerduo in Op1. Ze zijn aankomende maandag nog één keer te zien, waarna het nieuwe vaste duo Hugo Logtenberg en Nadia Moussaid het stokje overneemt. En dat is volgens Özcan Akyol maar goed ook, want hij vindt dat zijn collega’s het ongelooflijk slecht doen.

Kritiek op Erik en Natasja

Het is vrij pijnlijk dat Erik en Natasja niet in de smaak vallen bij de kijker, want zelf hadden ze eerder dit jaar nog het hoogste woord over wat er allemaal mis was met de toenmalige Op1-presentatoren. Zo vond Erik dat Paul de Leeuw totaal niet op zijn plek zat en klaagde Natasja over de ‘onjournalistieke’ Giovanca Ostiana.

Nu Erik en Natasja mogen bewijzen hoe goed ze zelf dan wel niet zijn, vallen ze genadeloos door de mand. Erik kreeg maandag nog een stortvloed aan kritiek, omdat hij de terminaal zieke Jan Rot even maande op te schieten met het zingen van zijn liedje. Totaal ongepast.

Özcan geeft genadeklap

Bovenop al die kritiek komt nu ook Özcan Akyol om de hoek kijken. Hij schrijft in zijn column dat hij het gelegenheidsduo Erik en Natasja vindt ’tegenvallen’. “Daar ga ik niet over liegen. Maar de zomer wordt geloof ik als een soort testperiode gebruikt”, zegt hij.

“Dan proberen ze nieuwe mensen en koppels uit. Om te kijken of zij het programma kunnen dragen. Experiment mislukt. Kan gebeuren. Daar moeten we verder ook niet zo zuur over doen.”

Oef…

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen