Astrid Joosten en Fidan Ekiz gepasseerd voor presentatie Op1

BNNVARA grijpt voor de opvolging van Sophie Hilbrand bij Op1 niet terug op presentatrices Astrid Joosten en Fidan Ekiz, die de talkshow in het verleden hebben gepresenteerd namens de omroep.

Astrid Joosten en Fidan Ekiz © NPO

Sophie Hilbrand vormde sinds de start van Op1 een duo met Hugo Logtenberg, maar zij gaat nu aan de slag voor De Vooravond. Ze kaapt samen met Khalid Kasem het programma De Vooravond uit de handen van Fidan Ekiz en Renze Klamer. Haar plekje bij Op1 komt dus vrij en de invulling daarvan is nu bekend.

Nadia Moussaid

BNNVARA gunt deze klus aan Nadia Moussaid, die eerder namens collega-omroep VPRO aan de kop van de Op1-tafel zat. Ze zal met ingang van 16 augustus elke maandag een duo vormen met Hugo. De komende weken wordt hun stoel warm gehouden door het zomerduo Erik Dijkstra en Natasja Gibbs.

Het betekent dat BNNVARA niet heeft gekozen voor Astrid Joosten en Fidan Ekiz. Waar Astrid tot begin vorige maand een duo vormde met Paul de Leeuw, vormde Fidan begin vorig jaar een tijdelijk duo met Jeroen Pauw. Of beide dames überhaupt interesse hadden in een duoschap met Hugo is overigens niet bekend.

Astrid

Het Op1-duo Astrid en Paul is van de talkshow afgehaald, omdat ze toch niet goed aansloten bij het profiel van het programma.

Eerder liet BNNVARA weten: “Astrid en Paul hebben we een luchtiger toon aangebracht in het programma om onze kijkers met een vrijdagavondgevoel het weekend in te laten gaan. Dat hebben ze uitstekend gedaan. Maar we zien ook dat deze invulling minder past in de formule van Op1.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen