Monique Westenberg kotst hele auto onder: ‘Couscous en Flügel’

Monique Westenberg, de ex-vriendin van André Hazes jr., heeft haar hele auto ondergekotst na haar veelbesproken feestje bij De Amsterdamse Zomer. “Er zat overal couscous en Flügel.”

Monique Westenberg © William Rutten

Aan het begin van de zomer woonde Monique Westenberg het Amsterdamse Zomer-concert bij van Quincy Schellevis. Tijdens de afterparty heeft ze flink gefeest met muzikanten die ze nog kent van de band van André Hazes jr. Daar heeft André’s huidige vriendin Sarah van Soelen vervolgens een hele mediarel van gemaakt.

Sangria en Flügel

Nu onthult Monique dat ze na dat feest goed ziek is geworden. “Het was een geweldige avond”, vertelt ze in haar column in de Vriendin. “Wat was het fijn om er weer eens uit te zijn. Lekker gek doen met de meiden, na al die maanden waarin er bijna niets kon door corona en waarin ik me vooral had gericht op mijn zoon en het wennen aan de nieuwe situatie.”

Het was nu even tijd voor haarzelf, aldus Monique. “Ik drink niet vaak, maar als ik eenmaal aan de alcohol ga, kan ik ook stevig doorgaan. Dus bestelden we sangria en Flügel en dansten we op de stoelen, want ik ben wel degene die een feestje gezellig weet te maken. Alleen ging het ergens op de avond fout.”

Couscoussalade

Het was toch niet zo handig om te gaan drinken met alleen couscoussalade als bodem, schrijft ze. Toen ze terug in de auto naar huis zat, met haar nichtje achter het stuur, ging het mis. “In elk geval zijn we op een gegeven moment gestopt zodat ik voorin kon zitten. Maar helaas, er was geen redden meer aan.”

Wat dan? “Ik heb het raam opengezet en ik zal je de details verder besparen.”

Auto ondergekotst

De volgende dag kon Monique zich weinig meer herinneren. Aan het eind van de dag kreeg ze een foto van haar auto doorgestuurd. “De zijkant zat helemaal onder de couscous en Flügel, net of ik een heel bijzonder roze dier had aangereden. “

“Snel ben ik met mijn emmertje sop naar buiten gerend om het schoon te maken. ‘Wat is dat, mama?’ vroeg André. ‘Niks, schat’, zei ik, en ik boende nog even verder. Nooit meer limoncello voor mij, maar wat was het een heerlijk feestje.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gunt u Monique Westenberg een volwassen vent aan haar zijde?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen