Sarah van Soelen zorgt eigenhandig voor nieuw Hazes-relletje

Sarah van Soelen heeft totaal geen zin in de mediapauze die haar nieuwe lover André Hazes jr. heeft ingelast. Ze blijft volop aandacht zoeken op Instagram en creëert nu zélf maar een Hazes-relletje.

Sarah van Soelen en Monique Westenberg © Instagram

Het lijkt er sterk op dat Sarah van Soelen die mediapauze van haar vriend André Hazes jr. eigenlijk heel vervelend vindt. “Sarasoel denkt: maar ik wil WEL die media-aandacht!! Hallo waarom heb ik anders een relatie met deze druif! 🤣🤣🤣”, constateerde showkenner Yvonne Coldeweijer eerder deze week al.

Feestende Monique

Om toch een beetje in de Hazes-vibe te blijven, heeft Sarah nu zelf maar een relletje gecreëerd. Ze heeft op Instagram namelijk twee sneren uitgedeeld aan zijn wél populaire ex-vriendin Monique Westenberg. Die heeft vrijdagavond eindelijk eens een momentje voor haar zelf genomen: ze ging feesten bij De Amsterdamse Zomer.

Monique woonde bij dat evenement een concert bij van ene Quincy Schellevis en in zijn band zitten ook muzikanten die in André’s band zitten. Die muzikanten kent Monique vanzelfsprekend goed en bij de afterparty vonden ze elkaar dan ook. Daar plaatste ze een aantal filmpjes van op Instagram.

Sarah niet happy

Op een gegeven moment ging Monique ook even op de foto met André’s drummer Micky Fisser, tevens een goede vriend van haar. Daar plaatste ze een hartje bij. Verder was te zien dat ze een klein flügeltje dronk met Davy Keys, die ook in André’s band zit.

Allemaal prima, zou je denken, maar Sarah is daar toch niet helemaal happy mee. Ze plaatste zaterdagochtend een Instagram-foto met 34 filters en daaronder de tekst: “Ohhh hello goodmorning!! Heeerlijk wakker geworden! (…) Vandaag heerlijke dag tegemoet! En al wat dingen gezien waar ik om moet gierennnn! Mijn dag begint heerlijk!”

Gierende Soel

Het is evident dat Sarah ‘gierde’ om de foto’s van Monique die aan het feesten was met de voltallige Hazes-band. In no time paste Sarah haar tekst al weer aan. Die zin over het gieren werd opeens: “Vandaag heerlijke dag tegemoet! Mijn man blij, ik blij, mijn dag begint heerlijk!”

Het is één en al nepheid, meent Yvonne. “Het geforceerd etaleren van een extreme emotie (blij) is vaak ter compensatie van je echte gevoel (je bedreigd voelen).”

Verder plaatste Sarah ook nog een filmpje waarop ze allemaal jurkjes past. Terwijl ze aan het zingen is, zegt iemand op de achtergrond: “Zullen wij even De Amsterdamse Zomer gaan doen samen?” Sarah lachend: “Hij zit weer door mijn filmpje heen te praten, echt niet normaal.”

Patty Brard reageert

Het is allemaal te kinderachtig voor woorden, zei Patty Brard gisterenavond in Shownieuws. “Als je dat niet had willen uitzenden, dan had je het filmpje even opnieuw gedaan natuurlijk. Het is even van: ik heb heus wel gezien dat je daar stond met de vrienden van André, Monique. Anders neem je het toch opnieuw op als iemand er doorheen zit te kletsen?”

Het is volgens Patty evident dat Sarah eigenlijk wel gek is op al die Hazes-controverse. “André is dan wel stil op social media, daarentegen ging Sarah van Soelen tóch even reageren.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen