Gordons (53) nieuwe vriend is uitgelekt: ‘Hij is nog maar 24 jaar!’

Gordon (53) heeft weer eens een jongeheer aan de haak geslagen. De nieuwste liefde van zijn leven is de bijna dertig jaar jongere Jeffrey (24). Althans, dat meldt Shownieuws op basis van eigen onderzoek.

Jeffrey en Gordon © Instagram, RTL

Het is volgens Shownieuws zo klaar als een klontje: Gordon heeft een relatie met de piepjonge Jeffrey. “Wij werden erover getipt als Shownieuws en het is natuurlijk onze core business om er onmiddellijk in te duiken. Dat hebben we gedaan. Een knappe man”, aldus showkenner Guido den Aantrekker gisteren in het programma.

Villa Cora

Hoe is Shownieuws erachter gekomen? Het programma merkte dat de heren steeds vanaf dezelfde locatie foto’s posten op Instagram. “We zagen dat ze in Villa Cora zaten in Florence. Dat is echt een vijfsterren luxehotel, uitermate romantisch, waar Sylvie is getrouwd. Eerst heeft Jeffrey daar een foto geplaatst en toen Gordon.”

Hetzelfde hebben ze gedaan in Venetië. “We kunnen ook aan de foto’s zien dat ze niet alleen waren, er stonden bijvoorbeeld twee glazen op tafel en op dezelfde tijd op dezelfde plek. Hij had ook een heel blij hoofd. Ze zijn volgens onze tipgever ook nog vorige week gesignaleerd in een restaurant in Scheveningen.”

Manager reageert

Wat zegt de manager van Gordon ervan? “We hebben het gecheckt, maar Gordon nam niet op. Zijn manager Nathalie Moser waakt als een pitbull over zijn protégé en zij zegt: ‘We doen gewoon geen uitspraken meer over het privéleven van Gordon.'”

Uiteindelijk gaf deze dame toe dat de heren elkaar wel kennen. “We hebben even doorgevraagd en toen heeft ze wel gezegd dat ze elkaar kennen, maar of ze iets hebben wilde ze niet kwijt.”

‘Post het niet!’

Frits Huffnagel vindt Gordon onverstandig. “Het is wel verstandig dat ze er dan niets over zegt. Geef die jongen nou eindelijk een keer de kans, maar post dan zelf niet die foto’s!”

Guido: “Ik neem het voor Gordon op, want er worden vaak grappen gemaakt over zijn liefdesleven, maar ik ken Gordon een beetje en hij wil het zo verschrikkelijk graag om gewoon eens een keer een echt maatje te vinden. Ik hoop dat deze Jeffrey het een keer is.”

29 jaar jonger

Maar is dit wel iets serieus dan? Die jongen had zijn zoon kunnen zijn. “We weten in elk geval – en dat doet Gordon toch weer goed – dat hij 29 jaar jonger is. Hij is 24. Hij komt uit Den Haag en studeert nu. Hij heeft een opleiding tot schoonheidsspecialist gedaan en werkt in een heel luxe warenhuis.”

“Hij heeft vanmorgen een foto gepost dat hij in de business class van een vliegtuig zat op weg naar Zuid-Afrika. We weten dat Gordon daar ook graag komt en dat was voor ons wel de kers op de taart dat er echt wel meer aan de hand is.”

Update zaterdag

Lees ook: Patty Brard gaat Gordon (53) en nieuwe vriend Jeffrey (24) trouwen

Instagram

De openbare Instagram-pagina van Jeffrey:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hoe lang denkt dat Gordon het met deze liefde van zijn leven volhoudt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen