Robert ten Brink doet nog steeds aan blokjesverjaardagen

Robert ten Brink doet ondanks het feit dat steeds meer mensen gevaccineerd zijn tegen het coronavirus nog steeds aan blokjesverjaardagen. Hij vindt het nog te vroeg voor een normale verjaardag.

Robert ten Brink © RTL

De 65-jarige Robert ten Brink heeft heel erg veel dochters en ook allerlei kleinkinderen. Eentje daarvan, Julia, heeft nu haar eerste verjaardag gevierd. En dat was geen traditionele verjaardag waarbij de huiskamer uitpuilt van de familieleden. Er is een blokjesverjaardag van gemaakt, vertelt de RTL 4-presentator in de Vriendin.

Blokjesverjaardag

Het is anderhalf jaar na de start van de coronacrisis nog steeds de beste methode, denkt Robert. “Haar eerste verjaardag pakken we voorzichtiger aan dan we in normalere tijden hadden gedaan. We doen het in groepjes.”

Waarom? “Niet omdat we elkaar niet vertrouwen, want dat doen we echt (alhoewel je het met dat voortwoekerende virus natuurlijk nooit helemaal zeker weet) maar meer omdat een heel grote groep zingende ooms en tantes en opa’s en oma’s nu niet voelt zoals het moet zijn. Dat blijft nog mal en onwennig. Nog steeds dus.”

Laatste shift

Robert zat in de laatste shift. “Die van de opa’s en oma’s.”

Keren we ooit nog terug naar het oude normaal? “Nog steeds weten we niet wanneer en of het ooit voorbij is. Het is even niet anders.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat blokjesverjaardagen nog steeds nodig zijn?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen