Tanja Jess baalt enorm: ‘Mijn mond lijkt steeds meer op een anus’

Tanja Jess baalt er enorm van dat ze zichtbaar ouder aan het worden is. Ze vindt dat vooral haar mond begint te tekenen. Die lijkt volgens de 54-jarige actrice namelijk steeds meer op een anus.

Tanja Jess © Instagram

Ze probeert het op Instagram zoveel mogelijk weg te filteren, maar dat wordt steeds lastiger: de mond van Tanja Jess is een zorgenkindje. “Ik was altijd blij met mijn ogen, billen en mond. Maar die mond is problematischer aan het worden”, zegt ze in de LINDA. “Naarmate de leeftijd vordert krijg je zo’n anusmondje, met verticale rimpels in de bovenlip.”

Anusmondje

Tanja is niet van plan om haar ‘anusmondje’ aan te pakken. “Als je ze laat inspuiten, komt die huid naar voren en dat is ook niet mooi. Bovendien gaan mijn tanden steeds schever staan. Maar dat heb ik opgelost met een (gesponsorde, red.) Invisalign-beugel”, zegt de vrouw van Charly Luske.

Ze vindt haar haren ook verschrikkelijk. “Ik heb dun haar. ‘Fijn haar’, noemen ze het dan, nou: het is gewoon fluthaar. Gelukkig is er voor alles een oplossing.”

Haarstukken

Die oplossing heeft Tanja gevonden in haarstukken. Sowieso hangt haar hele hoofd een beetje van de cosmetische ingrepen aan elkaar. “Ik ga naar dokter Liplavk van de Mozartkliniek, die met een echoapparaat scant waar je bloedvaten lopen, voordat ze fillers injecteert.”

Ze doet het allemaal vanwege haar werk in de film- en tv-wereld. “Ouder worden in mijn vak is ingewikkeld. Ik voel de druk er mooi en vooral jong uit te blijven zien.”

80 procent

Maar welk werk eigenlijk? Wat doet Tanja dan? Nou, niet veel meer. “Charly en ik zijn samen zeker tachtig procent van ons inkomen kwijtgeraakt”, zegt ze, wijzend op de coronapandemie.

Dat klinkt niet best. Wat doet ze nog wel? “Ik ben twee toffe projecten gestart: Photoclass Smartphone for Mama, een online fotocursus waarmee je leert fotograferen via je smartphone. En Kaarten op Tafel, mijn podcast.”

Instagram

Tanja op Instagram:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Tanja Jess een leuke mediapersoonlijkheid?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen