Katja Schuurman wil niet meewerken aan artikel over haar teloorgang

Katja Schuurman heeft geweigerd om mee te werken aan een artikel van Veronica Superguide over haar teloorgang als presentatrice. Ze wordt in de televisiegids keihard neergezet als vergane glorie.

Katja Schuurman © William Rutten

Helaas voor Katja Schuurman lijkt ze de afslag naar succes definitief te hebben gemist. Na een paar volstrekt mislukte jaren bij RTL, presenteerde ze onlangs het flutprogramma Goed Fout bij omroep PowNed. Haar tv-carrière is in een doodlopende straat beland, zei tv-kenner Rob Goossens onlangs al. En Veronica Superguide trekt nu dezelfde conclusie.

‘Is Katja uitgewerkt?’

‘Is Katja uitgewerkt? Verpieterd bij RTL, nu kijkcijferdieptepunt bij PowNed’, kopt het blad. “Het is een vraag die we niet graag stellen. Maar Katja Schuurman, ooit een van de grootste publiekstrekkers van de Nederlandse tv is zodanig op een dood spoor beland bij PowNed dat we niet anders kunnen. Is er nog toekomst voor haar op tv?”

Goed Fout trok op een gegeven moment nog maar 78.000 kijkers. “Dat de vrouw die ooit miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd hield in GTST, op een plek is beland waar nog maar een handvol kijkers de moeite neemt om de tv voor haar ingeschakeld te houden, dat is toch gewoon diep triest?”

Liefde voorbij

Het lijkt erop dat de liefde tussen Veronica Superguide en Katja definitief voorbij is. De presentatrice stond maar liefst 22 keer op de cover van het blad, maar wordt er nu keihard in afgefakkeld.

Is Katja nu totaal afgeschreven door de Veronica-gids? Nee, dat niet. “We kunnen het ons gewoon niet voorstellen dat de magie van Katja is uitgewerkt en haar tv-carrière met zo’n tragisch scorende show ten einde komt.”

Nooit doorgebroken

Katja kan het blad deze week maar beter in de schappen te liggen, want ook tv-kenner Bert van der Veer komt er nog eens overheen met zijn pijnlijke mening. “Ik vrees dat er niet echt een hoogtepunt in haar carrière is geweest. Katja is als presentatrice nooit echt doorgebroken”, sneert hij.

Het vernietigende stuk kunt u deze week lezen in Veronica Superguide. Een reactie van Katja staat er dus níet in. “Natuurlijk hebben we ook Katja zelf gevraagd hoe zij haar toekomst ziet. Ze wil helaas niet reageren.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen