‘Flauw dat André Hazes jr. zich verschuilt achter zijn leeftijd’

Wilfred Genee en zijn collega’s van de radio-Veronica Inside vinden het behoorlijk flauw dat André Hazes jr. zijn leeftijd nu gebruikt als excuus voor zijn egocentrische gedrag. “Hij is 27, geen 18!”

VI en André Hazes jr. © VI, Instagram

André Hazes jr. zat gisteren in de talkshow van Humberto Tan om te praten over zijn enorme imagocrisis. De mensen zijn heel erg Hazes-moe, maar volgens de volkszanger snappen zij niet dat in de media komen gewoon zijn werk is. Bovendien herhaalde hij drie keer dat hij nog maar 27 is. “Maar ik zal nooit schuilen achter mijn leeftijd”, riep hij daarna.

‘Hij is 27, niet 18!’

Het werkte vanochtend bij de mannen van de radio-Veronica Inside op de lachspieren. “Hahaha. Ja, zo ging het! Hij is volgens mij 27 of niet?”, gierde Wilfred Genee. “Hij was eigenlijk een beetje verbaasd over alles en dat had ook met zijn leeftijd te maken.”

Sidekick Niels van Baarlen: “Hij is 27, maar dit [gedrag] zou meer passen bij iemand van 18 ofzo. Dat is het meer. Bij 27 kom je op het punt van: je begrijpt best het leven een beetje.”

Lex Uiting: “Mensen zijn gewoon vader op hun 27ste en hebben een hypotheek.”

Wilfred: “Ja, verantwoordelijkheden, maar hij zegt: ‘Een jongen van 27 moet het allemaal even kunnen inhalen.'”

‘Hou het voor jezelf!’

De mannen van de radio-VI begrijpt niet wat André niet snapt van de Hazes-moeheid. Niels: “Het hele principe is dat hij die Monique in december ten huwelijk heeft gevraagd en ook dát werd breed uitgemeten.”

Wilfred: “Hou het lekker voor jezelf dan.”

Niels: “Ja, dat is het hele ding. Ook toen met Bridget naar Curacao en toen met dat toiletincident. Het is allemaal wel smullen, hè?”

Lex: “Hij zet het in als instrument om meer fame te pakken.”

Lusten en lasten

Niels: “Laten we het zo stellen: ze gaan het niet uit de weg. Dit hele weekend zie je hem dan ook weer in Drievliet met z’n zoontje. Maar iedereen heeft dan ook een mening.”

Wilfred: “Ja, de lusten en lasten horen dan bij elkaar.”

Het enige waar André wél spijt van heeft is het ongepaste liedje over zijn zoontje. “Ja, dat is ook weer zo’n ding. Ze waren nog geen drie weken uit elkaar of dat liedje lag op de plank.”

Fragment

André bij Humberto:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen