‘Arjen Lubach promoveert naar zaterdagavond NPO 1’

Arjen Lubach promoveert van de zondagavond van NPO 3 naar de zaterdagavond van NPO 1, het vlaggenschip van de publieke omroep. Dat meldt Wilfred Genee op basis van een anonieme bron.

Arjen Lubach © David Cenzer

Het zit erop voor Zondag met Lubach. De allerlaatste aflevering van het programma wist gisteren 1,9 miljoen kijkers te bekoren en dat is een heel behoorlijk aantal. De publieke omroep wil Arjen logischerwijs niet kwijt en volgens Wilfred ligt er al een plan klaar.

Terug op de zaterdag

Arjen zal net als Matthijs van Nieuwkerk een plek krijgen op de zaterdagavond van NPO 1, riep Wilfred vanochtend in zijn radioshow. “Ik kreeg van een collega een appje dit weekend en die zei: ‘Op de zaterdagavond komt hij weer terug.'”

Wilfred heeft het al proberen te checken. “Ik heb het een beetje nagevraagd en het wordt ook niet ontkend enzovoorts, dus ik denk: dan moet ik hem toch even in de wandelgangen voorbij laten komen.”

Na de zomer

De comeback van Arjen laat niet lang op zich wachten, zegt Wilfred. “Dat gaat veel sneller dan je denkt. Na de zomer, heb ik begrepen. Na de zomer op de zaterdagavond.”

Blijft het format dan ongewijzigd? “Ja, dat vroeg ik dus ook. Dat wist ‘ie niet.”

Wilfred gaat in elk geval kijken. “Ik vind het leuk. Als het zo is, dan ben ik er heel erg blij mee. Ik mag er graag naar kijken. De zaterdagavond zou een perfecte avond voor hem zijn, toch?”

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen