‘Gesprek RTL en schandaalduo Frank en Rogier positief verlopen’

Het schandaalduo Frank Jansen en Rogier Smit heeft vorige week een vervolggesprek gehad met RTL-baas Peter van der Vorst en dat is positief verlopen, meldde Albert Verlinde gisteren in Shownieuws.

Frank Jansen en Rogier Smit © Michel Schnater

Frank en Rogier zijn in een huwelijkscrisis beland en gingen eind vorig jaar rollebollend over straat. Rogier, de jongere van het stel, gedroeg zich bloedordinair en begon op een gegeven moment zelfs rekeningafschriften van Frank te delen met de Privé. Snel van de buis af zou je denken, maar het tweetal lijkt een tweede kans te krijgen bij RTL.

Goed gesprek

Het ziet er qua tv-carrière goed uit voor Frank en Rogier, aldus Albert. “Ze hebben vorige week met z’n tweeën bij RTL gezeten, bij Peter van der Vorst, om te praten hoe het nu verder moet en hoe het contract wordt ingevuld. Dat is een goede bijeenkomst geweest. Ze kunnen weer met elkaar praten en door één deur.”

Wat er precies is gezegd willen de betrokken partijen niet laten weten. “RTL heeft gezegd: ‘Als jullie er niet uitkomen, dan sturen we Ali B erop af.’ En toen was het zo geregeld”, grapt Albert.

Interventie

Rogier is in de afgelopen periode door een diep dal gegaan, weet Albert. “Ik kreeg een week geleden het bericht binnen dat het vooral met Rogier echt niet goed ging en dat er zelfs een interventie op drugsgebied zou zijn geweest. Ik ben gaan rondbellen, want de mannen zelf mogen van RTL niet meer met de pers praten, maar er zijn wel heel veel vrienden.”

“Wat ik nu een beetje gereconstrueerd heb, is dat Rogier het echt ontkent maar wel zegt: ‘Ik heb in een heel diep dal gezeten.’ Dat is wat hij heeft laten weten aan zijn vrienden.”

Fragment

Albert in Shownieuws over Frank en Rogier:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen