Leco van Zadelhoff spuugt op Jinek-outfit Hans Spekman

Leco van Zadelhoff vindt dat Hans Spekman er gisterenavond afschuwelijk uitzag aan de talkshowtafel van Eva Jinek. Het t-shirtje dat hij droeg kon écht niet. Dat zegt de topvisagist op Instagram.

Hans Spekman en Leco van Zadelhoff © RTL

Hans Spekman was kennelijk zijn gebreide trui kwijt, want hij zat aan tafel in een t-shirtje met daarop de print van een botsauto. Hij was te gast om te praten over het opstappen van Lodewijk Asscher als leider van de PvdA, maar daar kon Leco van Zadelhoff zich niet op concentreren. Leco was alleen maar bezig met Hans’ shirtje.

‘Sorry meneer’

Leco liet nog tijdens de uitzending zijn ongenoegen blijken. “Ok er is wel wat belangrijkers in de wereld, maar deze meneer, die trouwens fijn praat, in een t-shirt bij Eva Jinek… Sorry meneer Hans Spekman, geloof me: een overhemd staat zo veel leuker. En nogmaals: niet heel belangrijk, maar het past bij het gesprek!”

Op Gerdi Verbeet, die ook aan tafel zat, had Leco helemaal niets aan te merken. “Love her. Mevrouw Verbeet. Zinnig, duidelijk en to the point”, twitterde Leco, bekend van het iconische kapsel van Caroline Tensen.

Hans sip

Hans Spekman was overigens best een beetje sip aan de talkshowtafel van Jinek. Hij vindt het vreselijk dat Lodewijk Asscher is opgestapt als PvdA-leider vanwege de toeslagenaffaire. “Ik zal hem vreselijk missen als koersbepalende figuur binnen de Nederlandse politiek. Echt heel erg missen. Daarom vind ik het stom.”

“Er zijn in mijn ogen maar twee in de Kamer die Rutte aankunnen en dat zijn Geert Wilders en Lodewijk Asscher. Dat zijn verreweg de twee beste debaters. Ik vond het ook heel goed dat Asscher altijd uit zijn hoofd sprak. Hij is gewoon steengoed, dus het is een gemis voor het land. Ook voor mensen die niet van de PvdA zijn.”

Fragment

Hans Spekman en zijn lelijke t-shirt in Jinek:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen