Kerstreclame ontroert Wouter de Winther: emotioneel bij Beau

Wouter de Winther heeft zich van zijn schattige en aaibare kant laten zien in de talkshow van Beau van Erven Dorens. Hij raakte dinsdag in het programma zichtbaar geëmotioneerd door een kerstreclame.

Wouter de Winther © RTL, Beau

Normaal gesproken zit Wouter de Winther altijd met een zakelijke en licht cynische houding aan de talkshowtafels, maar hij heeft ook een heel lieve kant. De sterjournalist van De Telegraaf zat gisteren in de talkshow bijna te grienen toen de wereldberoemde kerstreclame van de Duitse supermarktketen Edeka uit 2015 werd vertoond.

Kerstreclame

Beau van Erven Dorens had een item over kerstreclames en sprak daarover met onder meer AD-diva Angela de Jong. Eén van de reclames die getoond werd, was dus die van Edeka. Het gaat over een eenzame bejaarde man, die zijn eigen dood veinst om de hele familie weer eens samen te krijgen tijdens kerst (zie onderstaand).

Nou, Wouter hield het niet droog en Beau zag het gebeuren. “Jongens, kan even iemand deze tissues doorgeven aan Wouter? Jij ging, hè? Jij ging!”, sprak hij. Wouter: “Ja, ja, nou, ja.” Beau: “Ja, echt, ik zag het aan je!”

Waarom was Wouter zo emo? Angela de Jong legde het uit: “Dit zet je ook aan het denken, weet je wel. We zoeken allemaal naar een soort zingeving deze periode, naar wat het leven maakt en zeker nu dit jaar met corona. Dan raakt dit verhaal.”

Kerstreclame

De bewuste kerstreclame:

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen