Peter R. de Vries wil seksfilmpje Fred van Leer niet zien

Peter R. de Vries wil het seksfilmpje van Fred van Leer niet zien. Hij ergert zich aan de sensatiezucht van anderen, die het filmpje wél willen zien. Dat heeft de misdaadjournalist vrijdagavond gezegd in RTL Boulevard.

Peter R. de Vries Foto: RTL 4

Het seksfilmpje van Fred gaat het hele internet over en wordt gretig rondgestuurd in appgroepen, maar Peter heeft er – in tegenstelling tot de mannen van VI – geen behoefte aan. “De sensatiezucht van mensen kent geen grenzen. Dat is heel moeilijk tegen te houden.”

Mensen vinden het interessant, merkt Peter op. “Je merkt het vaak ook wel om je heen dat mensen zeggen: heb je het al gezien, heb je het al gezien? Nou, ik zal je heel eerlijk zeggen: ik heb dit filmpje niet gezien en ik wíl het ook niet zien.”

Peter is niet nieuwsgierig naar de masturberende Fred. “Ik heb daar geen enkele behoefte aan. Dat is de houding die in de maatschappij moet ontstaan, van: jongens, dit is illegaal, dit is onrechtmatig, je maakt mensen daarmee kapot, dat wil ik gewoon niet zien en ik wil er geen deel van uitmaken. Spreek ook anderen erop aan.”

Collega Nikkie Plessen, een vriendin van Fred, is het met Peter eens. “Wat Peter ook zegt: iedereen is hier kapot van. Ook als vrienden wil je hier gewoon niet naar kijken en wil je dit gewoon niet zien. Dan ben je zó kwaad op iemand die dit mensen kan aandoen. Dat je gewoon moedwillig dat filmpje post, vind ik heel heftig. Daarom vind ik het ook echt belangrijk: als je het filmpje hebt, stuur het gewoon niet door. Delete het, weg ermee.”

Verschrikkelijk

Peter leeft enorm mee met Fred. “Er maakt zich regelrechte paniek van je meester als zoiets gebeurt, dat je denkt: ik kan niet meer over straat, iedereen weet het. Het is echt verschrikkelijk als je zoiets overkomt. In die zin leef ik heel erg met hem mee.”

Wat is zijn advies? “Wat hij moet doen, is wat Peter Plasman ook al zei: in elk geval aangifte ervan doen. Dit is een zaak die dan publiciteit krijgt en meestal pakt de politie het dan wel op.

RTL

RTL, de werkgever van Fred, laat weten: “Het is een privékwestie en zou wat ons betreft privé moeten blijven. Wat we er wel over kwijt willen is dat wij sex shaming op welke manier dan ook veroordelen. Het heeft geen enkele invloed op de RTL-programma’s waarin Fred te zien is of zijn rol hierin.

53 Commentaren
Nieuwste
Oudste Meest gewaardeerde
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Gast
Donny
november 1, 2020 22:12

Ik liep op straat en smeekte mij om naar een flat in centrum mee tegaan, en toen zag ik al deze is binnenkort de klos, niet elke marokaan is lief.

Gast
Donny
november 1, 2020 22:03

Ja op zijn dure kleding spugen en roggelen dat is toch geen sex meer

Gast
Donny
november 1, 2020 21:44

Ik heb Fred van leer zeker 10 keer gedate, en dat zou ik hem nooit aandoen. Maar eerlijk is eerlijk heeft zieke gedachtes op sexgebied. Hoop dat die filmmaker gestraft wordt, maar wist wel dat dit ooit zou gebeuren

Gast
Donny
november 1, 2020 21:42

Triest

Gast
AlexF
november 1, 2020 18:28

serieus vraag: had van Leer een zelfmoord poging gedaan zojuist ?

Gast
Karin
november 1, 2020 16:45

ff overdoen…

wat zijn BN’ers toch vieze gore mensen, Giel, Brard, Patricia, Gordon, deze onbenul, allemaal te ranzig voor woorden, wat een vies volk is het toch.

Gast
Karin
november 1, 2020 16:41

wat zijn bnérs toch vies smerige mensen, patty, brard, gordon, deze onbenul, allemaal te ranzig voor woorden, wat een vies volk is het toch.

Gast
De Nicht van Arie
november 1, 2020 14:42

Waarom niet PETER R ?
Gewoon lekker met de R van ukken, bij dit filmpje.
Het was trouwens een reconstructie, van het echte filmpje.

Gast
Anaalplug
november 1, 2020 12:28

Gaat het weer een beetje?? Broodpoot dat je er bent

Gast
Baudet For President
november 1, 2020 11:40

Vieze smerige vent is Fred Van Leer! Hij heeft dat filmpje zelf geplaatst onder invloed van een grote hoeveelheid drugs!
en nu zegt de media dat iemand deze heeft geplaatst, ja dat was hij zelf!!

Gast
Fikkie
november 1, 2020 10:22

Volgens mij zal PrdVr, deze homohater, er toch wel opgewonden van worden.

Gast
Leo knots
november 1, 2020 09:45

Ik wil liever geen Peter r de Vries meer zien of horen

Gast
Peter poentang
november 1, 2020 04:09

Dus als Peter R de Vries zegt dat het illegaal is om dit door te sturen dan is dat ook meteen maar zo? Is er al een advocaad geweest of een jurist die hier naar gekeken heeft? Iemand die er ook echt iets vanaf weet en niet een of andere “man die op teevee komt”….

Wij hebben allemaal kunnen zien “hoe goed” de Vries het deed als advocaat toch?

Geloof er echt geen ene zak van dat dit stand houd in een rechtzaal; als je kijkt naar wat de originele verspreiders van het Filmpje van Patricia Pay kregen…. En hoe ga je al die mensen opsporen die het soorsturen? Het hele internetverkeer van duizenden natrekken? Alsof het OM niets beters te doen heeft! De arrogantie om dit te denken is werkelijk waar buiten alle proporties!!

Gewoon typisch babyboomer gedrag; mensen bang maken door te dreigen met “straffen”, flikker toch op man!

Gast
anna
november 4, 2020 16:06
Antwoord op  Peter poentang

Even je schoolgeld terug halen. Want dit is ergerlijk!

Gast
NPO
oktober 31, 2020 22:43

Daarnaast is het op Freds eigen Instagram account geplaatst, op woensdag jl om 23:15 uur. Ik heb het vage vermoeden dat hem dat toen – met alle drugs in z’n lijf – een goed idee leek. Of dat het delen van z’n inlogcodes dat was. Beiden heel sneu en vooral heel dom.

Gast
NPO
oktober 31, 2020 22:37

Dat je van drugs + Marokkaantjes + onderdanigheid houdt is tot daar aan toe, maar waarom laat je het zover komen dat je niet meer weet dat je gefilmd wordt?!
Iedereen heeft z’n voorkeuren, maar dit is echt te dom…

Gast
Ettertje
oktober 31, 2020 22:35

Iedereen die zich laat filmen tijdens het verrichten van sexuele handelingen (wat schrijf ik dit netjes zeg) weet dat het ooit op internet kan verschijnen, dus eigen schuld en niet lopen janken achteraf.

Gast
Maya
oktober 31, 2020 21:11

Freds voorkeur voor Marokkanen is in de Rotterdamse gayscene vrij algemeen bekend. Hij is hierdoor al eerder in de problemen gekomen. Zijn management zal er wel een draai aan geven, een beetje zoals ook heel vaak bij Gordon gebeurd. Zijn verhaal over de roof bij hem thuis rammelde ook aan alle kanten.

Gast
document
oktober 31, 2020 20:26

Heeft Fred er nou van genoten? Ja, wat maakt het filmpje nou uit. Iedereen wist dit allang.

Gast
Hetero
oktober 31, 2020 20:15

Fred, vuile vieze smeerlap dat je er bent met die vieze gore lach van je,ik wens je al het slechtste toe wat er bestaat.

Gast
Turnpike
oktober 31, 2020 18:52

@colette aka Teuntje aka Solange aka wasknijperheld zonder toekomst
za 31 okt 2020 om 18:42

@Teuntje. Veeg eerst voor je eigen deur, miezerig stuk vreten. Jij als mislukte heaumeau met ‘zij’-ingang zou beter moeten weten. Maar wat wil je als je het eindproduct bent van een incestverhouding. Juist, dan weet je niet beter en wens je als randdebiel toch je stem te laten horen. Helaas @Teuntje, voor de zoveelste keer ga je af en hoe. Volkomen terecht, armzalige picklicker!

Gast
Ali Bim Salami
oktober 31, 2020 18:52

Het is een goedkope PR seksstunt. Wat dit soort mensen doet, narcisten, is vaak smerig en enorm vies, zei Sjane, mijn nichtje van 7 vandaag.
Ze herkent dit soort smeerlappen van kilometers aankomen. Ook zei Sjane dat hij misschien tot de elite hoort die satanisch kinderbloed drinken. Ik zelf zeg er niks over.

Gast
colette
oktober 31, 2020 18:42

Vieze dweil Fred doet het zichzelf aan al die narcisten willen zo graag in de aandacht eigen schuld dikke bult en achteraf janken

Gast
Willem Alexander en Maxima Kardashian
oktober 31, 2020 18:33

Wij zijn dol op de vakantiefilmpjes van Jeroen Snel.

Gast
System of a Downie
oktober 31, 2020 18:23

Mijn reactie hierboven was een reactie op Lies. 17.43

Gast
System of a Downie
oktober 31, 2020 18:22

Waarom zouden we niet? We kijken ook naar porno, daar is zo’n rukfilmpje van een aanstellerige FUCK THE SYSTEM-nicht niks bij, al doet de media alsof het heel wat is.

Al die schijnheiligen moeten gewoon hun muil houden. Wil je geen filmpje moet je je niet laten filmen met je zatte kop! Zo simpel kan het leven zijn!
Maar ja, drugsgebruik en nuchter nadenken bij BN’rs ligt nogal wat moeilijk.

Gast
Royce de Vries
oktober 31, 2020 18:19

Dit lijkt me een mooi klusje voor oplichterspraktijk Kasem & De Vries.

Gast
Lies
oktober 31, 2020 17:43

Snap die mensen niet, die graag zo’n filmpje willen bekijken. Waarom zou je?
Wens hem heel veel sterkte toe. Waait allemaal weer over.
Denk aan jezelf, stay safe.

Gast
Wyatt
oktober 31, 2020 16:44

Een filmpje waar hij onder invloed met zichzelf speelt. Praten we er nog steeds over?

Gast
Josefien
oktober 31, 2020 16:15

Ik wil best dat seksfilmpje van Peter R. de Vries zien.

Gast
System of a Downie
oktober 31, 2020 15:51

Petertje -WE GOT HIM!!!!!!- die anderen beschuldigd van sensatiezucht…..BWAHAAHAAAAAHAA!!!!!!

Gast
Ap
oktober 31, 2020 15:40

Peter de Vries zal wel het advocaten kantoortje van zijn zoon gaan promoten,en dan zal hij Fred v Leer wel zeggen ,wat hij moet gaan doen,vreselijke P d Vries,narcist.

Gast
Snorlax
oktober 31, 2020 15:27

Dat filmpje gaat helemaal niet ‘heel het internet’ over. Er zijn misschien een handjevol mensen die het hebben gezien en de rest verzint het. Het filmpje is in ieder geval niet te vinden op internet/social media, en dat is maar goed ook.

Gast
Mark
oktober 31, 2020 15:10

Peter Air maakt altijd van een mug een olifant. Doet net of het heel erg is en gaat dan ook nog de slachtoffers gek maken door allemaal dingen te roeptoeteren als je wordt er depressief van en je moet je laten behandelen en je krijgt er psychische problemen van.

Gast
Leerplicht Ambtenaar
oktober 31, 2020 14:36

Ik heb het filmpje niet gezien, maar mooi vervolg op de Videoland-docu ‘Fred van Leer: Het Andere Gezicht’. ;)

Relax, it’s only sex!

Gast
😷Paulus
oktober 31, 2020 14:24

😷Peter heeft gelijk! Hij Heeft net als ik genoeg aan zijn eigen porno. Kijken naar viezigheid 😝😝van anderen, niet nodig.

Gast
Ard
oktober 31, 2020 14:22

Ik denk dat Fred het filmpje zelf heeft gepost als opdracht van de vernedering, niets uitlekken dus. Ook denk ik dat hij die Marokaan heeft betaald om als subslaaf behandeld te worden. Denk ook niet dat Fred aangifte gaat doen aangezien hij dit zelf heeft lopen lekken.

Gast
nico
oktober 31, 2020 14:04

Hij doet er zeker ook aan mee.

Gast
Black Panther
oktober 31, 2020 13:59

Hij deed echt alsof Fred zijn hele familie verloren was. Het was lachwekkend om naar te kijken. Het was totaal niet Fred zijn schuld want dat vergelijkt hij met een vrouw die een kort rokje draagt en verkracht wordt.
Nee je moet het vergelijken met als gekleed als Zwarte Piet s’nachts door de bijlmer lopen of Mohammed cartoons op je shirt plaatsen en een moskee in lopen. Niks verdiend klappen maar je moet rekening houden met sommige acties. Zeker na Paay.

Gast
M.
oktober 31, 2020 13:55

Stop meldingen over Fred, het filmpje is al erg genoeg, laat de man met rust!!! Verwijder uit uw telefoon en vergeet het…

Doe vandaag iets nuttigs en Word lid van omroep Zwart, we hebben hebben nog 28.000 leden nodig!!!

Gast
Paul
november 2, 2020 22:51
Antwoord op  M.

Ja dat gaan we doen! Racist…

Gast
Matthijs Zelf.
oktober 31, 2020 13:43

Ieder mag een eigen mening hebben ook Peter R. de Vries.

Gast
Willie
oktober 31, 2020 13:40

Ik vond dat filmpje waar Petertje een schop onder zijn kont kreeg ook wel leuk

Gast
Tv man
oktober 31, 2020 13:35

@Yori
En zo is dat. Hij smeekt iedere Marokkaan op dating apps voor sex. Hij wil ze likken, slikken, alles. En maar hooghartig doen. Op zijn hakken. Hou op met me, vriendin, je hebt hier zelf om gesmeekt.

Gast
Fred van Leer?
oktober 31, 2020 13:34

Kan mij nu eerst eens iemand vertellen wie Fred van Leer is?

Gast
Cohen
oktober 31, 2020 13:26

Aldus criminelenknuffelaar en Heineken fan Peter Rrrrrrrrukker.

Gast
G.ossip
oktober 31, 2020 13:25

Hebben jullie dat filmpje van Peter air de Vries wel eens gezien toen hij met een flesje wijn dacht te n.e.u.k.e.n met een jonge meid,die vriend van haar naam alles op en trapte hem de tent uit,moest je die kop zien van Peter,stuk 💩 dat hij er rond loopt.

Gast
Jan
oktober 31, 2020 13:20

Hele rtl redactie heeft dat filmpje gezien tot aan de directie aan toe. Naar verluidt is meteen een extra seizoen mocro maffia aangekocht. En rtl directie.

Gast
q8
oktober 31, 2020 13:15

wie wel ????
tja ….
. (heeft de vries hier ook al verstand van ????)
die de vries huilt mee met t DEUGkamp .

Gast
Yori
oktober 31, 2020 13:11

Aangifte? Hij heeft het zelf op z’n Instagram gezet, is graag onderdanig aan Marokkanen en gaat daarin tijdens geile buiten vrij ver, is in het wereldje algemeen bekend :)

Gast
Bobbert boksdown-regtop
oktober 31, 2020 13:09

En dat fatsoen wat die bitch uit amsterdam met die mannekop van d’r allemaal raaskalt. Fatsoenlijker kan het niet. Schijnheiligheid knalt ervan af.

Gast
Bobbert boksdown-regtop
oktober 31, 2020 13:05

Oh, sorry, hebben we peter r overgeslagen toen er commentaar gegeven MOCHT worden? Stel je voor, al die meningen maar die van peter r er niet tussen, dat kan ECHT niet meer!!

Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen