Johan Derksen vond Akwasi bij Eva Jinek heel slap

Johan Derksen vond het optreden van Akwasi in de talkshow van Eva Jinek donderdagavond heel erg slap. Hij praatte heel erg wollig en gaf nergens echt antwoord op. Dat heeft de voetbalanalist vrijdagavond gezegd in Veronica Inside.

Akwasi en Johan Derksen Foto: RTL / Talpa

Het is een vervelende man, vindt Johan. “Ik kende die man helemaal niet. Ik heb hem horen schreeuwen op de Dam en nog een keer horen raaskallen bij Beau, maar gisteren heb ik hem gewoon horen praten“, laat de 71-jarige Veronica-ster weten.

Het was buitengewoon oninteressant, vindt Johan. “Hij is geloof ik twintig minuten aan het woord geweest, toen was hij klaar en toen kreeg ik de indruk at hij Omroep Zwart wilde beginnen, maar hij gaf eigenlijk nergens antwoord op. Hij lulde gewoon door.”

Collega René van der Gijp: “Ik haak af, ik ben hem kwijt, ik ben hem na vijf minuten kwijt.”

Johan: “Hij hing me na vijf minuten ook geweldig de strot uit, maar ik denk: ik wil nou toch eens luisteren. Jinek probeerde het wel, maar het gaat het ene oor in, het andere oor weer uit en hij lult gewoon weer door.”

René: “Ja, maar bij mij ook. Ik heb zoiets: ik zit ernaar te luisteren en denk: het zal wel.”

Johan: “Het is gewoon een kletsmajoor. Ik vind dat zijn omroep de tweespalt in Nederland weer vergroot, want bij de reguliere programma’s zitten toch heel veel minderheidsgroeperingen, of vergis ik me?

Voorafgaand aan de uitzending van Jinek werd gehoopt op spectaculaire televisie, omdat hij eerder bij Beau schreeuwend aan tafel zat. Bij Jinek hield hij zich wél gedeisd.

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen