VI-sterren liggen in deuk om seksfilmpje Fred van Leer

De mannen van Veronica Inside hebben vrijdagavond dolle pret gehad over het uitgelekte seksfilmpje van Fred van Leer, dat sinds donderdagavond gedeeld wordt in veel appgroepen. Dat was te zien in de uitzending op Veronica.

René van der Gijp Foto: Veronica Inside

Fred gaat door een hel nu het vrij pikante seksfilmpje is uitgelekt, maar de mannen van VI zijn daar niet gevoelig voor. Ze maakten er onder leiding van presentator Wilfred Genee flink wat grappen over en gaven zelf aan naar het filmpje gekeken te hebben.

Wim Kieft vroeg op een gegeven moment wat Johan Derksen na zijn pensioen gaat doen. “Hoe ga je dan je dagen vullen?

Johan daarop: “Misschien dat ik dan eens met Fred van Leer ga stappen ofzo.”

René v an der Gijp moest er flink om lachen: “Ha ha ha ha ha! Af en toe Fred is uitnodigen in Grolloo!

Johan: “Ja, Fred die trekt flink van leer hè? Ha ha.

René: “Ja, ha ha. Ja ja.”

Wilfred: “Het schijnt vrij pijnlijk te zijn, begreep ik. Toch of niet?

René: “Ja, dit soort filmpjes wil je niet van jezelf op andermans mobieltje hebben.”

Johan: “Als je ondeugend bent, nooit je telefoontje laten lopen.”

René: “Nee, dat wil je niet.”

Shownieuws

Terwijl de heren in een deuk lagen, verweet Johan het programma Shownieuws smakeloosheid door over de sekstape te berichten. “Het is geen pretje en dan mensen op televisie die met een heel bedroefd gezicht zeggen: ‘We vinden het ontzéttend vervelend dat we hier melding van moeten maken.’ Ze zeiden nog net niet: ‘Het is onze journalistieke plicht.’ En dan zitten ze te juichen hè, van: we hebben het filmpje van Fred!

Zelf hebben de heren ook naar het filmpje gekeken. Wim: “Hij liet hem mij zien!

René: “Ik zat hem te kijken en hij zat gluiperig mee te kijken, Wimpie. Hij zei: ‘Dit is toch niet echt? Is toch niet echt?’ Ik zei: ‘Ja, het is wel echt!’”

Johan: “Het is verboden zo’n filmpje door te sturen, maar ik ben vandaag louter mensen tegengekomen die zeggen: ‘Heb je het filmpje van Fred van Leer al gezien?’ Ha ha ha!

Talkshows

Later op de avond reageerden de gasten van Jinek er iets gepaster op. Joris Linssen: “Je moet er lak aan hebben, denk ik. Het is een storm en na een paar dagen is die weer voorbij.”

Zanger Nick Schilder: “Er was toch een campagne dat je niet je gezicht in beeld moet brengen? Dat scheelt enorm denk ik.

Co-zanger Simon Keizer: “Het boeit mij persoonlijk niet zo erg wat iemand in zijn vrije tijd doet. Dan hoop ik voor zo iemand die er slachtoffer is dat hij het uiteindelijk ook zo gaat zien, van: het is mij overkomen, misschien is het een storm en praten we er volgende maand niet meer over. Dat hoop ik.”

En minister Hugo de Jonge: “Ik denk dat het altijd belangrijk is om aangifte te doen en het er niet bij te laten zitten. Het is natuurlijk verschrikkelijk. Je voelt je op een geweldige manier aangetast in je privédomein. Het is echt heel naar.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen