Timmerman Thomas uit onvrede weg bij Eigen Huis

Timmerman Thomas Verhoef is uit onvrede opgestapt bij Eigen Huis & Tuin. Hij zag het nieuwe format, zoals deze momenteel dagelijks te zien is in het vijfuurslot van RTL 4, niet zitten. Dat heeft hij vanochtend gezegd in Jan-Willem Start Op op NPO Radio 2. Thomas is niet zo’n fan van het nieuwe Eigen Huis & Tuin. “Ik was het niet zo eens met de nieuwe plannen. Ik vond het zoals het was gewoon erg leuk. We maakten mooie dingen en het is nu toch een ander programma geworden.

Het nieuwe Eigen Huis & Tuin doet helemaal geen grote klussen meer. Hij vindt het zonde hoe het format zo is verkracht. “Ze hadden er een klein beetje van af moeten blijven, maar dat is niet gelukt.”

Thomas is dus op eigen initiatief afgehaakt. “Ik wil doen wat ik leuk vind. Ik vind het niet erg om te fröbelen, maar niet elke keer. Dat is het gewoon nu wel. Het zijn kleinere klusjes.”

Voor een programma met grote verbouwingen is hij wel te porren. “Dan kan je meer de ambachten uitleggen. Dat is het leuke. Knutseldingetjes, daar ben je snel mee uitgeklust. Het vak is heel veelzijdig, je kunt zo veel vertellen en dat wil ik ook graag. Maar dat zat daar niet in. Ik dacht: dat gaan we niet doen.”

Wat doet hij nu? “Ik werkte ervoor ook gewoon voor mezelf als timmerman, dus dat doe ik nu gewoon fulltime. Ik ben gewoon in te huren.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen