Connie Witteman richt kernkop op Bart en Guido

Connie Witteman heeft dinsdagavond in de talkshow van Eva Jinek een oorlog aangekondigd tegen showjournalisten als Bart Ettekoven (Weekend) en Guido den Aantrekker (Story). Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Als er iets negatiefs over haar in de bladen staat, gaat Connie he-le-maal over de rooie op Instagram. Een paar weken geleden werd Bart nog door de mangel gehaald en afgelopen weekend was het de beurt aan Guido. Maar zij zijn lang niet haar enige doelwitten.

Connie richtte haar pijlen afgelopen weekend ook op Rob Vuurens (Bekende Buren), Chantal Braspenning (Party) en Nick Dijkman (Story). Wat is er allemaal aan de hand? Gisteren gaf ze uitleg bij Jinek.

De granfluencer is het gewoon helemaal zat, brieste ze. “Dat vinden ze niet leuk, maar ik doe het wel. Als mijn kleindochter mij belt ’s ochtends om half acht voordat ze naar school gaat van: ‘Mimi, er staat ergens in dat Connie een slecht mens.’ Dan heb ik zoiets bij mezelf dat ik denk: ho even, wie vindt dit goed en wie zet dit neer?

Tijdens haar aanvallen haalt ze ook de privélevens van de showjournalisten erbij. “Nu staat dat allemaal op internet ja, ook van hen. Dan sturen ze mij wel een app van: ‘Wil je het eraf halen?’ Nee, ik haal het er niet af. Ik ben heel blij dat het op internet staat, want dat is levenslang. Dat van mij ook.”

Al met al gebruikt Connie Instagram dus ook om rekeningen te vereffenen. “Ja, eigenlijk daar vind ik Instagram al leuk voor om af te rekenen met de pers, die allemaal dingen neerzet die helemaal niet geverifieerd worden. Daar heb ik gewoon geen zin in.”

Daarna sloeg ze regelrechte oorlogstaal uit: “Niemand kan zich permitteren om ruzie met hen te maken, omdat ze bang zijn afgemaakt te worden. Nou, ik ben nog niet eens begonnen met ze. Geloof me.”

Connie zet ongekend zwaar geschut in: “Het ergste is dat ik nu hun familie en kinderen erbij haal en dat doen ze bij mij ook. Dat vinden ze erg.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen