Johan Derksen raakt voortand kwijt: de beelden

Johan Derksen is tijdens de opnames van het programma Waar is De Mol zijn voortand kwijtgeraakt. Hij is gedurende een deel van de aflevering daarom met een vervallen gebit te zien. Dat werd gisteren onthuld in Shownieuws. Waar is De Mol trapt over twee maandagen het nieuwe seizoen af en bij de showrubriek was alvast een sneakpreview te zien. Daarin zagen we Johan Derksen in een kappersstoel zitten, terwijl hij gastheer Johnny de Mol verweet zijn gebit te hebben vernacheld.

Johan tegen Johnny: “Voor het eerst van je leven heb je eten voor mij gekookt gisterenavond en ik ben meteen een voortand kwijt.

Daarop trekt Johan zijn mond open en laat hij de kijker zien hoe zijn gebit er nu uitziet. De opnames zijn alweer enige tijd achter de rug, dus de schade is al lang en breed weer hersteld, maar de beelden zijn wel shockerend.

Johnny is met Johan op pad geweest in Grolloo en omstreken. Het was een leuke trip, al merkt Johnny wel dat het vuur er een beetje uit is bij hem. “Het onbevangen is er wel een beetje af. Als ik met Johan Derksen in Drenthe over de Hunebed Highway rij en hij zegt: ‘Wow, dat gave bord!’ Dan was ik vroeger gestopt en had ik hem eraf geschroefd.”

Nu doet hij dat niet meer. “Dat is er wel een beetje van af, maar het blijft natuurlijk ontzettend leuk om te doen en een paar dagen met leuke gasten op pad te gaan en ze beter te leren kennen.”

Na het item kon Johan overigens op een sneer rekenen van deskundige Bart Ettekoven: “Ik wist niet dat die man überhaupt naar de kapper ging, maar dat hebben we nu dan ook weer gezien.”

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen