Eva Jinek verbijsterd: ‘Kennen jullie Kardashians niet?’

Eva Jinek was gisterenavond compleet perplex dat niemand aan haar tafel ooit naar Keep Up The Kardashians heeft gekeken. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. De societyfamilie Kardashian stopt na veertien jaar met hun soap en daarom schotelde Jinek de kijker een hele serie fragmenten voor. Zelf is Eva er kennelijk groot liefhebber van, maar ze had geen medestanders aan tafel. “Tim, was het liefde op het eerste gezicht met The Kardashians?“, vroeg ze aan Tim den Besten.

Hystericus Tim gaf daarop aan nog nooit gekeken te hebben: “Nee, ik heb dit eigenlijk nog nooit echt gezien.”

Eva verbijsterd: “Waar heb je geleefd al die jaren?!

Tim ‘kent hen wel’, maar dan van alle randverschijnselen. “Nee, ik wist niet dat ze een serie hadden. Hoe lang loopt het al?

Eva: “Dertien jaar.”

Barrie Stevens: “Nee, ik ook niet hoor.”

Eva: “Nee, ook niet gezien? Nee? Jitse, nee? Tina? Nee, sorry. Wim? Jean-Luc? Met wie zit ik aan tafel?! Wat is hier gaande?! Wat is hier gebeurd? Ik kan het niet aan! Ik heb nog zestien filmpjes van hen!

Na een hysterisch fragment met vechtende Kardashians, merkte Eva op: “Als je dit zo ziet heb je toch spijt dat je niet al die jaren hebt gekeken?

Actrice Tina de Bruin: “Dat kun je wel zeggen, maar ik denk ook: neem nooit een camera in je huis, want dan denk ik dat je knettergek wordt.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen