Angela vindt nieuw Paleis voor Prikkie-duo te gay

Angela de Jong vindt het nieuwe Paleis voor een Prikkie-duo Brian en Peer veel te gay. Ze voldoen echt aan alle stereotypen. Dat zegt de AD-diva in haar dagelijkse BN’er-afslachtcolumn. Paleis voor een Prikkie begon gisteren met het nieuwe duo en ook Angela zat voor de buis. Het is eigenlijk wat iedereen ervan verwacht had: heel erg gemaakt. Om te beginnen is Brian (rechts) een slap aftreksel van Roy Donders, vindt Angela. “Het is een kloon“, zegt ze. “Maar ook één van Geer en Goor.”

Brian is zich wel héél erg bewust van de camera, vindt Angela. “Deze Brian liep de hele uitzending te puffen hoe zwaar het was, hoe warm hij het had en hoezeer hij verlangde naar een wit wijntje.”

Angela vindt het vervelend voor jonge homoseksuelen in ons land dat de tv-industrie ons steeds weer met dit soort homo’s opzadelt, geeft ze aan. “Alle homo’s die je bij tv tegenkomt zijn van die overdreven hysterische types in glitterjasjes of die praten over strandmake-up achter de desk van Boulevard.”

Daar deelt Angela natuurlijk een sneer uit aan Leco van Zadelhoff, de wandelende poederkwast van Caroline Tensen. Ook zo’n stereotype-gay, vindt Angela.

Ze vraagt RTL en SBS om wat meer gewone homo’s. “Een gewone huis- tuin- en keukenhomo moet je met een lampje zoeken“, zegt ze in haar column.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen