Henk Krol onthult bij Beau: ‘Ik ben nu vegetariër’

Politicus Henk Krol heeft in de talkshow Beau onthuld dat hij tegenwoordig vegetariër is. Althans, hij doet zijn best. Dat was maandagavond te zien in de uitzending op RTL 4. Krol is uit 50Plus gestapt om samen met Femke Merel van Kooten de nieuwe Partij voor de Toekomst te beginnen. Hij moet haar wel een beetje pleasen – ze zat jarenlang bij de Partij voor de Dieren – en is daarom vegetariër geworden. “We hebben veel te veel varkens in Nederland“, briest de politicus nu.

De politicus is nu ineens anti-varken. “Het aantal interesseert me niet, maar ik denk meer dan mensen. Luister, het is toch te zot? We wonen in een land waar waarschijnlijk meer varkens wonen dan mensen. Daar zijn we toch het land helemaal niet voor?

Daar gaat de boerenkiezer“, merkte Beau van Erven Dorens op.

Krol toen: “Bovendien heeft zij mij zo ver gekregen dat ik sinds een paar weken vegetariër ben en dat bevalt me fantastisch. Echt waar. Nog niet zo streng als sommigen, maar ik probeer me er zo veel mogelijk aan te houden en het is heerlijk.”

Hij wijst erop dat koeien ook heel schadelijk zijn voor het milieu. “Het is onplezierig om te zeggen, maar die scheten zijn heel slecht.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen