Henk Krol onthult bij Beau: ‘Ik ben nu vegetariër’

Geplaatst op di 05 mei 2020 om 14:00

Politicus Henk Krol heeft in de talkshow Beau onthuld dat hij tegenwoordig vegetariër is. Althans, hij doet zijn best. Dat was maandagavond te zien in de uitzending op RTL 4. Krol is uit 50Plus gestapt om samen met Femke Merel van Kooten de nieuwe Partij voor de Toekomst te beginnen. Hij moet haar wel een beetje pleasen – ze zat jarenlang bij de Partij voor de Dieren – en is daarom vegetariër geworden. “We hebben veel te veel varkens in Nederland“, briest de politicus nu.

De politicus is nu ineens anti-varken. “Het aantal interesseert me niet, maar ik denk meer dan mensen. Luister, het is toch te zot? We wonen in een land waar waarschijnlijk meer varkens wonen dan mensen. Daar zijn we toch het land helemaal niet voor?

Daar gaat de boerenkiezer“, merkte Beau van Erven Dorens op.

Krol toen: “Bovendien heeft zij mij zo ver gekregen dat ik sinds een paar weken vegetariër ben en dat bevalt me fantastisch. Echt waar. Nog niet zo streng als sommigen, maar ik probeer me er zo veel mogelijk aan te houden en het is heerlijk.”

Hij wijst erop dat koeien ook heel schadelijk zijn voor het milieu. “Het is onplezierig om te zeggen, maar die scheten zijn heel slecht.”

Foto: RTL








47 Reacties op “Henk Krol onthult bij Beau: ‘Ik ben nu vegetariër’”


 1. pepe

  alles voor de stemmen

  Henk Krol waait met alle winden (scheetjes lol) mee

 2. Kuis

  Henk Krol is zo tevreden met zichzelf dat hij de nieuwe presentator van DWDD kan worden.

 3. Micky77

  Geen worst meer voor Henk K.

 4. Vleesvreter

  In de gaten houden die man! Vegetariërs zijn hele enge en gevaarlijke mensen.

 5. Harm

  Wanneer komt Claudia de Breij bij Beau voor het deugen?

 6. Micky77

  Dus hij “is vegetariër, maar niet zo streng”. Ben je nou vegetariër of niet, je kunt niet half vegetariër zijn.
  Fijn zo’n draaikont in de Tweede Kamer, lekker betrouwbaar ook. Daarnaast laat hij zich door de eerste de beste vega-meisje ompraten tot anti-vlees.

  #ongeschikt

 7. Dries Roel Vink

  Dus geen stukje vlees meer in Henk zijn holletje 🤭

 8. Curryworst

  Hoe deze man zich zo vol overtuiging belachelijk weet te maken is toch gewoon hilarisch.
  We gaan nog komische momenten meemaken met Krollebol.
  De oudjes van 50+ stappen heus niet over naar zijn nieuwe cluppie nu ze opeens hun balletje gehakt of varkenskarbonaadje moeten laten staan.

 9. Heddy Mallemolen

  Hij gaat er in ieder geval mooi wat kilootjes van afvallen. Wat een gigantisch overgewicht heeft deze man.

 10. Martosaurus

  Henk consumeert vanaf nu alleen humane eiwitten.

 11. Pieter

  Henk Krol noemt zichzelf hier @Elbert.

 12. Noud

  Vegetariër, behalve tijdens het eten en als Merel er bij is.
  Een charlatan. Dat is ie die Henk Krol.

 13. Klaas Flink

  Goed werk van Beau; komen we goedkoop van die Krol af, wat een zwamneus is dat

 14. Carlo

  Vreselijke man, die kan je toch niet meer serieus nemen.

 15. tim

  wereldnieuws dit

 16. Bart

  Aub Krol exit please

 17. Boerenverstand

  @BA: dezelfde auteur publiceert ook vegetarische en veganistische recepten die wel voldoen aan de behoefte aan voedingsstoffen. De meeste mensen in Nederland – vleeseter of vega – eten te eenzijdig. Bijvoorbeeld te weinig groente en te weinig vezels en te veel zout. Iedereen moet goed nadenken over zijn voedsel.
  https://selfhacked.com/blog/author/joseph-m-cohen/

 18. Sookie Stackhouse

  Mc weet van gekkigheid niet waar ze over moeten schrijven…..zo zielig

 19. Elbert

  Henk Krol heeft meer fatsoen dan de gemiddelde viezerikken op deze site. Homo’s hebben de naam “vies” te zijn. Onderschat de gemiddelde Hetero die hier zit ook niet. Ik vind Henk Krol een “Heer”. Want wat ik zo allemaal lees hier is TE WALGELIJK voor woorden!

 20. Banaan

  Krol zegt dat we teveel varkens hebben maar helpt niet on ze op te eten
  Raar

 21. Elbert

  Ik geloof dat men in Nederland denkt dat “homo’s” de hele dag bij elkaar in het nest liggen. Ze werken, studeren, doen boodschappen, luisteren muziek, maken hun huis schoon, en velen hebben een langdurige relatie, gaan op vakantie (niet naar Lesbos) en kunnen zich dingen in het leven permitteren waar anderen wellicht van kunnen dromen, zoals mooie reizen maken. Dat wilde ik even kwijt. Homo’s hebben net als hetero’s ook een normaal sociaal leven. Homo’s worden nog steeds vaak als derderangs burgers neergezet. Ik denk dat de gemiddelde homo schoner is dan de gemiddelde hetero huisvrouw. Gisteren “gedenken” dat je je naaste lief moet hebben en de wereld moet verbeteren. Vervolgens op internet de meest walgelijke woorden en taal uitkramen. Dat noem ik hypocriet! En maar zeggen hoe “tolerant” we zijn. Er rust nog steeds in 2020 een groot taboe op! Dat je iemand die homo, lesbo, of transgender is nog steeds mag verketteren. Dank jullie wel mede-landgenoten. Ik schaam me voor jullie!

 22. Boerenverstand

  @22:31: je bent ook geen heer (en geen Elbert) als je geheime afspraakjes onthult.

 23. Gerard J....g

  Het is algemeen bekend dat Henk zijn pony laat grazen langs de kant van de snelweg,ik kan je verhalen vertellen over die bootjesparade in A’dam maar ik ben een heer dus zeg niets meer, (valt wel te lezen in mijn boek.)

 24. Pieter

  Echt niet.
  Sinds die hokt met dat weijf uit de partij van de gras vreters weet je het wel …

  Jongens. Echt. Dierenmiepje met tieten en Corona-opa met homeau resulteert al snel in dikke ranzige inhaal seks op alle plekken behalve de echtelijke sponde

  Leuk maar let op: dit is een aanname.
  Het is niet gezegd dat Henk Krol etc…maar voor zo’n lekker wijf maakt zelfs een homo een omweg., Hahaha.zie je?

 25. Boerenverstand

  @Elbert 21:41: fijn om te lezen dat er ook nog normale reacties zijn. De reactiemogelijkheden in Nederland lijken vooral besmet met Tourette-syndroom.

 26. ome H

  @elbert zo is het.

 27. Elbert

  Je mag het niet met de politieke keuzes van Henk Krol eens zijn. Maar “onze” Henk is een reclamebord voor de LHTB-gemeenschap. Altijd keurig gekleed, aardig, voor iedereen bereikbaar. We moeten TROTS zijn op deze man!

 28. Elbert

  Boerenverstand. Zo is het toch? Homo’s voor viezerikken uitmaken is de “normaalste” zaak van de wereld. Als ik het “taalgebruik” van sommige “hetero’s” hier lees is het eerder andersom. Walgelijk!

 29. 😷Paulus

  😷Ik 🤐🤭🤭

 30. Micky77

  @Elbert natuurlijk heb je gelijk, maar reacties op MC moet je nooit lezen als je weet dat je je hieraan stoort. Het wordt geschreven door het afvoerputje vd maatschappij en op dit soort fora hun persoonlijke frustratie kwijt kunnen. :))

 31. 😷Paulus

  😷Ik vindt grote Henk top! 👍Hij beschermd de 👵👴👴👵tegen figuren als mini Jort Kelder met zijn 💀ideeën. Respect voor de ouderen! Amen😎

 32. Elbert

  Micky77. Echt storen is een groot woord. Maar ik erger mij wel aan vooroordelen. Mensen zijn net kuddedieren. Ze roepen en doen elkaar na. Dat zie je op straat ook. Van mensen wordt verlangt dat ze geen drukke terreinen vol mensen op moeten zoeken. Wat doen ze: precies het tegenovergestelde. Misschien zou het beter zijn als de regering het tegenovergestelde gezegd zou hebben: mensen trek er op uit. Dan zouden ze het wellicht niet doen. Zo tegendraads. Het domme is hoe meer we schijt hebben of gaan krijgen aan de opgelegde maatregelen hoe groter het leed is dat we veroorzaken en “te danken” hebben aan de mensen die het niks kan schelen, hoe langer we in deze shit blijven zitten. Dat besef is nog steeds niet tot een ieder doorgedrongen. Nog steeds gaan er elke dag “onzichtbaar” voor velen vliegtuigladingen mensen dood. Vielen ze maar voor hun ogen dood neer. Misschien drong dan de ernst van de situatie tot ze door!

 33. Pauline

  Eigenlijk zou je ook een vegetarische lul in je kont moeten kunnen hebben….

 34. Elbert

  Pauline. Droom je daar zelf van?

 35. Elbert

  Pauline. Dat noemen ze heet in de mond koud in de kont.

 36. Elbert

  Ik zou je bijna toewensen dat als je later “groot bent” kinderen krijgt die homo, lesbo of wellicht transgender zijn. Misschien dat je “praatjes” van een ander kaliber zijn.

 37. Elbert

  Ik ben wel erg veel gepest om mijn uiterlijk en geaardheid,ik ben wel lelijk en mensen vinden een jongen in rokje en hoge hakken belachelijk en ik weeg ook nog 145kg maar jullie moeten mij accepteren!

 38. snoezigkleinhertje

  Die vent (krol) is gewoon een ouwe flessentrekker niks meer of minder.

 39. Elbert

  Er is een “figuur” die het “leuk” vind met mijn naam te “scoren”. Groot kind “dubbelganger”.

 40. Elbert

  Ik draag geen rokjes, hoge hakken en weeg geen 145 kg. Totaal geen behoefte aan.

 41. Elbert

  Meestal hebben “kerels” zoals mijn “dubbelgander zelf moeite “uit de kast te komen” en denken ze door pestgedrag “leuk” te zijn.

 42. Elbert

  Mz dubbelganger ipv dubbelgander foutje.

 43. Sender

  Krol bashers stop it.
  Niemand is toch zeker hoe goed en nobel deze man is en hoe hij strijdt voor ‘ Jan met de pet’ met een belachelijk laag pensioen dat wederom zal vworden verlaagd in 2021.
  Om je ff op te frissen….zie de link van Quote.

  https://www.quotenet.nl/zakelijk/a90125/wat-heeft-50plus-lijsttrekker-henk-krol-aan-vermogen-90125/
  Je bednkt je nog wel even om naar Krol’s nieuwe club te gaan…

 44. Halfvolle melk

  @Elbert
  wo 06 mei 2020 om 17:36

  Doe niet zo onnozel, Elbert. Je vraagt er gewoon om met je stupide aandachttrekkerij. Het gaat nergens over en toch meen je – mede vanwege je geaardheid – toch steeds je punt te moeten maken. Stop daarmee, want velen, waaronder ik, ergeren zich inmiddels aan jouw eindeloze gezeur. Daarbij kan ik die ‘dubbelganger’ niet eens ongelijk geven dat die zo reageert, omdat hij weet dat domme (originele) Elbert met een tegenreactie komt waar alweer niemand op zit te wachten.

  P.S.: Laat een reactie op dit bericht achterwege, Elbert. Jouw gejammer maakt op niemand indruk en je maakt het alleen maar erger voor jezelf, stakker.

 45. Elbert

  Mijn pleegouders zeiden ook altijd ‘stakker’ tegen mij pfff,sorry even een traantje maar ik was en ben door niemand gewenst en mijn echte ouders hebben mij te vondeling gelegd.

 46. Elbert

  Halfvolle melk. Ik laat me door jou niet intimideren door niemand. Ik heb evenveel het recht hier iets te schrijven als jij. Daar kun je het mee eens zijn of niet.

 47. Elbert

  Halfvolle melk. Ik ben verre van zielig. Ik werk nog steeds. Heb een prima leven. Morgen weer lekker aan het werk. Dus maak je geen zorgen.

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.