Tino Martin reageert op valse optreden in M

Tino Martin begrijpt de kritiek op zijn kneitervalse optreden in de talkshow M. Het was inderdaad niet zo best. Dat zegt de zanger in gesprek met Privé TV. Het valse optreden van Martin werd begin vorige maand veelvuldig besproken op social media. “Wat was er aan de hand? Het was gewoon niet goed. Ik weet het niet. Ik heb het ’s middags gerepeteerd en dat ging goed. Ik weet het niet. Het is ook niet echt een liedje waarvan je zegt: ‘Goh Tien, was dat niet wat te hoog gegrepen voor je?’”

Hij zong een nummer uit zijn repertoire. “Wat zong ik daar ook alweer? Wat zong ik daar nou? Jongens, ik weet het niet meer. O ja, That’s What Friends Are For.”

Er ging gewoon even iets mis, vervolgt hij. “Ik denk dat ik er even verkeerd in zat en een verkeerd lijntje in mijn oor had. Het is in elk geval niemand z’n schuld. Het is mijn schuld.”

De pijnlijke beelden heeft Martin zelf ook teruggekeken. “Ik heb het teruggekeken en natuurlijk: het was hier en daar niet zo zuiver.”

Baalt hij ervan? “Toen ik het terugluisterde kon ik wel begrijpen dat bepaalde mensen er iets over zeiden. Wat dat betreft heb ik de laatste jaren zo veel gedaan. Het is niet allemaal op te hangen aan dat ene liedje. Jammer genoeg is het wel zo dat ze zeggen dat je net zo goed bent als je laatste liedje, dus dat moet ik wel even recht zetten.”

Ik kan het heel makkelijk van me af zetten, ja. Volgens mij was iedereen het ondertussen ook al vergeten.

Het fragment van toen:

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen