Tino Martin reageert op valse optreden in M

Geplaatst op di 05 mei 2020 om 13:15

Tino Martin begrijpt de kritiek op zijn kneitervalse optreden in de talkshow M. Het was inderdaad niet zo best. Dat zegt de zanger in gesprek met Privé TV. Het valse optreden van Martin werd begin vorige maand veelvuldig besproken op social media. “Wat was er aan de hand? Het was gewoon niet goed. Ik weet het niet. Ik heb het ’s middags gerepeteerd en dat ging goed. Ik weet het niet. Het is ook niet echt een liedje waarvan je zegt: ‘Goh Tien, was dat niet wat te hoog gegrepen voor je?’”

Hij zong een nummer uit zijn repertoire. “Wat zong ik daar ook alweer? Wat zong ik daar nou? Jongens, ik weet het niet meer. O ja, That’s What Friends Are For.”

Er ging gewoon even iets mis, vervolgt hij. “Ik denk dat ik er even verkeerd in zat en een verkeerd lijntje in mijn oor had. Het is in elk geval niemand z’n schuld. Het is mijn schuld.”

De pijnlijke beelden heeft Martin zelf ook teruggekeken. “Ik heb het teruggekeken en natuurlijk: het was hier en daar niet zo zuiver.”

Baalt hij ervan? “Toen ik het terugluisterde kon ik wel begrijpen dat bepaalde mensen er iets over zeiden. Wat dat betreft heb ik de laatste jaren zo veel gedaan. Het is niet allemaal op te hangen aan dat ene liedje. Jammer genoeg is het wel zo dat ze zeggen dat je net zo goed bent als je laatste liedje, dus dat moet ik wel even recht zetten.”

Ik kan het heel makkelijk van me af zetten, ja. Volgens mij was iedereen het ondertussen ook al vergeten.

Het fragment van toen:

Foto: KRO-NCRV
23 Reacties op “Tino Martin reageert op valse optreden in M”


 1. Jack in the Box

  Sylvie zingt nop beter.

 2. Lilly Labiamus

  Wie is Tino Martin? Zanger van Coldplay toch?

 3. TvBelg

  Het siert hem wel dat hij geen smoesjes gebruikt en gewoon toegeeft dat het een slechte performance was.

 4. MolTalk

  Heb hem nog nooit beter horen zingen.

 5. One and only

  Iedereen maakt fouten… VOLGENDE!

 6. Curryworst

  Kijkcijfers van RTL4 van afgelopen zaterdag:
  – Legomasters 1.496.000 kijkers
  – All You Need Is Love 1.268.000 kijkers
  – Tino Martin Ziggo Dome 221.000 kijkers
  Dus meer dan 1 miljoen kijkers zappen weg zo gauw deze Froger imitator zijn m uil open trekt.
  Ik kan me niet herinneren dat er ooit zoveel mensen gelijktijdig wegzapten.

 7. Tim

  De lookalike van froger en hij kleed zich zelfs hetzelfde en gedraagt zich zelfs als froger. Je ziet altijd bij de talenten shows, dat de jury altijd zegt, je moet niet iemand na doen. Dan is het een soort act. Nou voortaan kunnen ze zeggen, maar tino doet het al zijn hele leven en hij verdient daar ook nog geld mee. Dus blijkbaar vinden mensen dat helemaal niet erg.

 8. Henk

  Ik heb hem ook nooit beter horen zingen.

 9. Annoniemus

  Een omhoog gevallen kroegtijger is dit ventje , zingen kan hij ook niet !

 10. Smulpaap

  is dit niet al de zoveelste keer dat die kerel de pers haalt, omdat hij weer vals zingt?

 11. MC bezoeker 19

  Kijk, dit is nou een goeie gozer! Waren er maar meer zo eerlijk.

 12. Martien Wijnland

  Wat goeoeoeoeoeoeoedddttt….!!
  Zo goed zing ik ook na 3-4 flessen chateau migraine.

 13. Donald Dumb

  Tja. Dit soort in de markt gezette zangers vallen een keer door de mand.
  Door corona heeft hij gelukkig ook werk meer in de kroegen waar hij thuis hoort.
  Van welk nummer moeten we hem kennen trouwens?

 14. E. Hartsma

  Altijd lastig als de Autotune niet gebruikt kan worden. Live op tv klinkt Tino Martin altijd onzuiver. Op de bühne valt dat niet zo op omdat er veel camouflage geluid is, harde bassen etc. Bij Beste Zangers wordt zijn zang ook bijgetuned.

 15. Wendy's dealertje

  Autotune kapot?

 16. Suzy Wang

  vind het helemaal niks die kerel

 17. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Tja, als nèt niet vals zingen het hoogst haalbare is, zal dit met de regelmaat van een klok gebeuren.

 18. Mien uit Assen

  Ik heb hem een keertje live zien optreden in een winkelcentrum. Een regel zelf zingen, een regel het publiek laten zingen enz.
  Stipt 30 minuten later was hij weg via de achterdeur naar de volgende klus.

 19. john de nikkser

  het is gewoon een fluitjes zanger eentje van 0 en geen waarde opgefokt en neer gezet door die alcoholist ik geloof dat het de grootste vriend
  van die rel nicht gordon is froger heet hij geloof ik

 20. Arie

  Hij zingt stuctureel vals. Ga niet naar zijn concerten. Anecdotisch: ik ken 5 mensen die onafhankelijk van elkaar (en dat ook niet van elkaar wisten; anders waren ze gezamenlijk gegaan) naar 5 verschillende optredens van Tino Martin geweest. Alle 5 vertelden dat hij zowat elk lied vals zong. Een vriend van mij is tijdens het concert weggelopen en is in de auto naar de radio gaan luisteren… wachten op z’n vrouw die ‘het nog even wou aan zien’ (al is ‘horen’ beter, in dit geval)

 21. Derhal Flynn

  Jetzt zal het je verbazen…
  Zo zing ik ook..!!
  Zonder drank, geen publiek, keihard, gewoon kut en zonder gêne.
  Echt… Geloof je niet? Echt!!
  En dus als ze me willen boeken voor de 4500 euro die een half uurtje kost dan neuk ik ook hun zussies op het toilet.
  Of ik geef hun moeders een vette beurt. Tot een leeftijd van 59. Anders geldt er een toeslag .

 22. Jack Hiemstra

  valt deze imitator ook elk jaar Zoals het origineel, 20 kilo af? Om daarna als zogenaamd afgetraind en in topvorm (-) jezelf weer even in de kijkert zetten bij een of ander show programma.

 23. Jack Hiemstra

  Voor gewone mensen die dit allemaal niet snappen omdat BN’r zijn veel meer van de persoon eist dan de roddelbladen willen doen vermoeden, heet dit verschijnsel elk jaar om de overtollige kilo’s van drank en afhaalchinees te dumpen; jojoën!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.