Bridget: ‘Wat ik ervan vind dat André weer bij Mo is?’

Geplaatst op vr 27 mrt 2020 om 14:30

Bridget Maasland is behoorlijk voor schut gezet door André Hazes jr. Na een paar maanden door hem op handen gedragen te zijn geweest, liet hij haar weer keihard vallen om terug in de armen te keren van zijn Monique Westenberg. Na een turbulente vakantie op Curaçao, waar André én beide dames aanwezig waren, ging het mis. Bridget werd keihard aan de kant geschoven en nog geen etmaal na de break-up lagen André en Monique weer samen in bed. Lekker ordinair.

Wat er nou precies is gebeurd, is nooit naar boven gekomen. Maar de showmedia zijn er wel benieuwd naar. “Jullie dachten elkaars soulmates te zijn. Nadat het uitging, keerde André terug bij zijn ex. Heeft de snelheid hiervan jou verbaasd?“, vraagt Beau Monde deze week aan Bridget.

Daar wil ze echter niets over zeggen. “Daar ga ik geen uitspraken over doen.

Heeft ze toch niet een beetje spijt van haar avontuurtje met André? “Ik zou de relatie – hoe André en ik het hebben beleefd – zo weer overdoen. Maar met alles eromheen zou ik anders zijn omgegaan. Daarmee bedoel ik dat we dingen meer privé hadden gehouden.”

André en Bridget gooiden zo ongeveer elke minuut van hun relatie op Instagram. Dat zou ze niet nog eens doen. “Dan had ik mensen minder aanleiding gegeven om in groten getale hun ongezouten mening over ons te verspreiden.”

Maar goed, minder openlijk naar buiten treden of relatiemomenten voor jezelf houden, is ontzettend lastig als je allebei bekend bent.”

Foto: RTL
40 Reacties op “Bridget: ‘Wat ik ervan vind dat André weer bij Mo is?’”


 1. Xander

  Het was wel erg radicaal dus er zal vast wel wat heftigs zijn gebeurt.

 2. Melanie

  Bridget = ikke ikke ikke

  Je bent geen haar beter egoïst.

 3. Grietjeshof

  Melanie
  vr 27 mrt 2020 om 14:34

  Je hebt het weer zwaar te pakken vandaag!

 4. xandertje

  waar – is – bridget? Dat is de vraag. Ze presenteert een roddelprogramma RTL boulevard maar ik heb haar daar echt al 6 weken ofzo niet gezien. Kan dat gewoon, wegblijven bij je werkgever en het invalster Viviane van Assem op laten lossen?

  En ook raar dat ze er niet over wil praten. Wel altijd in Boulevard zelf andere BN-ers de maat nemen maar zelf wil je niks kwijt. Bridget – waar – ben – je..?

 5. Derhal Flynn

  Wat nou ‘ beetje ordinair ‘?
  Had ie eerst drie dagen op de bank moeten slapen of zo?
  Misschien vind je dat ie eerst een weekje in het tuinhuis had moeten bivakkeren?
  Weet je wat een beetje ordinair is?
  Dat geroddel de hele tijd achter de rug van André om.
  Dacht je ermee klaar te zijn en dan komt er wéér een verhaaltje.
  Hou er toch over op, dit is toch niet leuk voor Monique?

 6. Anna

  Ik vond het sowieso al heel “laag” om hun relatie zelf zo breed uit te presenteren op social media terwijl er ook kinderen in het spel waren (van beide kanten) En ook Monique die als oud vuil aan de kant is gezet. Daar kun je je achteraf alleen maar voor schamen, Bridget!!!! Over Andre maak ik geen woorden vuil hij is super dom. Die weet niet beter.

 7. Myrna

  Ik hoorde toevallig dat Bridget zich van de week gewoon voor het raam stond te vingeren. Dan is er toch wel iets mis met je.

 8. Tm20

  @Myrna En waar was haar slipje? ;)

 9. Paulus

  😷Ik weet wat aan de hand is, geile A. 🕺heeft namelijk ondervonden dat loopse B. M🧖‍♀️toch niet zo’n lekkere vagina heeft als Monique 👩, tja! Logisch, 🕺kiest toch voor de lekkerste😋🙎‍♀️. Dat kan ook een verklaring zijn, waren de mannen weglopen bij B.M.🧖‍♀️, kan ook zijn dat al die 🐶🐶🐶🐕🐕 een rol spelen. 🤔

 10. Melanie

  ‘Slipje Bridget Maasland lag op haar enkels’

  Lekker ordinair.

 11. Klaas Flink

  Andre houdt nu eenmaal van oudere vrouwen. Het gerucht gaat dat hij stiekeme relatie heeft met Patricia Paaij. Ultiem oedipuscomplex heeft die man, waarschijnlijk te lang borstvoeding gehad.

 12. Roel Driesvink

  Hou toch eens je domme en ordinaire mond mens!

 13. Ria v/d Draaimolen

  Man man man alsof Andre nu Monique trouw gaat blijven.
  Die jongen kan naaien wat ie wil.

 14. JonkieJonkman

  TIP: kijk allemaal (incl. Andre en brigit zelf) even de TV kantine terug van vorige week donderdag terug! Dáár slaat Carlo Boszhard de spijker recht op zijn kop. De aanhankelijke (net doen alsof er niets gebeurt is) Monique werd zélfs goed neergezet door look a like Monique Smit (zusje van). Tja, als zelfs zij goed kan acteren, dan moet de echte breuk nog veel ordinairder en tenenkrommender zijn geweest. Monique;” mag Andre zomaar weer naar binnen glijden bij jou, terwijl t natte vocht van Brigdet nog niet eens opgedroogd is, onder André’s randje??!…Ga je schamen, allemaal!

 15. snoezigkleinhertje

  Die Monique kom kiezen dat jochie met die nagellak weer terugnemen en voor het hele land voorschut staan of terug de woonwagen in .
  het is wel duidelijk wat deze GOLDdigger gekozen heeft want geld maakt alles goed.
  Liever een keer per dag een geestelijk gehandicapte met nagellak over je heen dan 12 clowns die net hun uitkering hebben gehad.

 16. Wanny

  Lijkt me toch erg simpel om zelf geen social mediaberichten te plaatsen. Dat je de roddelpers achter je aan krijgt, daar doe je inderdaad weinig aan. Al kun je ook daar slimmer mee omgaan. Geef ze 1 groot interview en dan is t ook ver klaar.

 17. MolTalk

  Bridget is gewoon te kakken gezet. En dat is smullen.

 18. Kevin Frikandel

  Is dit gele gedoe met die Bridget en die tering lelijke Andre nog steeds een dingetje?

  Potjandorie wat is Nederland toch triest!

 19. Leo knots

  Alleen omdat het maar opgerakeld blijft worden komt het weer in het nieuws. Een grote Tokkie bende en laat de rest van Nederland aub met rust. Bridget jij nu mond houden het intereseerd ons niks!

 20. Pauline

  Walgelijke koude gifslang !
  Sodemieter op !

 21. Marco B.

  Bridget en Mo hebben allebei aan m’n spaghettibuks gesabbeld.

 22. Madame de Steenwinkel

  Ik ook, hihi.

 23. Daan

  Bridslet heeft een wel egr dikke plaat voor dat dikke maffe hoofd. Ze blijft de publiciteit opzoeken die vieze uitgewoonde ouwe k*T.

  Deze vrouw vind ik ontoerekeningsvatbaar overkomen en als moeder vind ik haar unfit.

  Wat erg voor haar zoon!

 24. Britt Scholte Lover

  ze is ontslagen door RTL , hotter than my daughter is nu herhalingen weer met Gordon

 25. Henk

  Bridget in je mand……..
  Sociale media uitzetten en verdwijn.

 26. tim

  ga verder met je leven Bridget, hij wil je niet meer

 27. Bep

  Die domme foto’s van haar op haar insta. Ze lijkt wel een gestoorde.

 28. Guillaume

  Lieve Bridget ik hoop dat je je koppie erbij houd , omdat
  Die André jou niet waard bent !!!! Guillaume

 29. real-Gordon

  Overigens, zijn Monique en Rachel weer BFF geworden?

 30. HBaz

  André vertelde wel dat er steeds lippenstift aan z’n lul zat als jij ‘m gepijpt had, Bridget. Dat vond ie toch niet fris.

 31. Mr. J. Reid

  Ik hoorde dat Bridget mond en klauwzeer had opgelopen bij Andre.

 32. Günther Warsawa

  En straks staat bijna heel nederland weer te juichen bij die plagiaat concerten van die nepper. Als je ziet wat het doorsnee publiek is. Huisvrouwen met hun afgerichte mannetjes samen een lauw plastic bekertje kermisbier en hazes sjaaltje om.
  Zou me kapot schamen als ik maandag vertelde dat ik naar die bejaardenbeffer ben geweest. Heb ik geen leven meer op het werk.

 33. critikast

  @Bep
  Ze LIJKT niet gestoord..ze IS het !

 34. Onno

  Bridget Maasland zet vooral zichzelf voor schut nu ze constant aandacht blijft zoeken in de media. Het slipje op de enkels en de vinger van André zorgen voor een negatief imago waar ze voorlopig nog niet van is. Vrij weinig mensen geloven nog in haar versie van het verhaal. André is terug bij zijn gezin en haar carriére ligt nu in puin. Als 45 jarige ervaren moeder zou Bridget veel beter moeten weten in tegenstelling tot André die toen nog een zeer onervaren jongeman was!

 35. Alotta Fagina

  Dit is oud nieuws en was eerder al eens een artikel in een andere vorm.

 36. Troltan

  Bridget vertrouwde de boel niet op Curaçao en heeft last minute een vliegticket voor 1 dag geboekt. Toen ze aankwam haalde André haar niet op. Die lag namelijk tussen de binnen van Monique. In een wc hokje bij het zwembad. Vervolgens is ze gedumpt. Toen heeft Bridget aan Monique een klap gegeven en ze is ze de dag erna naar Nederland gegaan.
  Dat ze dit niet vertelt is omdat ze zich kapot schaamt

 37. menno

  Maar wat is er dan moeilijk aan om het niet allemaal zelf te delen? Elk bericht wordt opgepakt door de media, dat weet je toch hoe dat werkt? Dus als jullie zelf niet zoveel hadden gepost was dat ‘probleem’ er toch niet geweest. En die rechtszaak, daar stonden jullie iedereen te woord. Het was toch ook pijnlijk voor Monique om dat te zien, heb je daar dan nooit aan gedacht?

 38. Sugar

  bridget nu maar een stevige neger he en dat word pas genieten en die laat jou nooit meer gaan.

 39. Paulus

  😷Ieder rationeel denkend mens ziet hier de “dom blondje” 🧖‍♀️ Bridget gehalte. Geile 🕺is logischerwijs de rest van zijn leven vanwege aan dat jochie, financieel of fysiek gebonden aan M. 👩. Daar heeft zij geluk mee. In materiële opzicht kon ze niet beter krijgen. Indour/outdour…

 40. JDJ

  Bridget zou het zo weer doen zegt ze. Ik denk Andre ook wel. Monique zou beter moeten weten maar ja de liefde.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.