Bridget: ‘Wat ik ervan vind dat André weer bij Mo is?’

Bridget Maasland is behoorlijk voor schut gezet door André Hazes jr. Na een paar maanden door hem op handen gedragen te zijn geweest, liet hij haar weer keihard vallen om terug in de armen te keren van zijn Monique Westenberg. Na een turbulente vakantie op Curaçao, waar André én beide dames aanwezig waren, ging het mis. Bridget werd keihard aan de kant geschoven en nog geen etmaal na de break-up lagen André en Monique weer samen in bed. Lekker ordinair.

Wat er nou precies is gebeurd, is nooit naar boven gekomen. Maar de showmedia zijn er wel benieuwd naar. “Jullie dachten elkaars soulmates te zijn. Nadat het uitging, keerde André terug bij zijn ex. Heeft de snelheid hiervan jou verbaasd?“, vraagt Beau Monde deze week aan Bridget.

Daar wil ze echter niets over zeggen. “Daar ga ik geen uitspraken over doen.

Heeft ze toch niet een beetje spijt van haar avontuurtje met André? “Ik zou de relatie – hoe André en ik het hebben beleefd – zo weer overdoen. Maar met alles eromheen zou ik anders zijn omgegaan. Daarmee bedoel ik dat we dingen meer privé hadden gehouden.”

André en Bridget gooiden zo ongeveer elke minuut van hun relatie op Instagram. Dat zou ze niet nog eens doen. “Dan had ik mensen minder aanleiding gegeven om in groten getale hun ongezouten mening over ons te verspreiden.”

Maar goed, minder openlijk naar buiten treden of relatiemomenten voor jezelf houden, is ontzettend lastig als je allebei bekend bent.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen