Ook Harry Mens had graag seks gehad met Iris Hond

Harry Mens begrijpt wel dat Marco Borsato is vreemdgegaan met Iris Hond. Ze is ook wel eens bij hem te gast in Business Class en vindt haar dan een ‘uitdagend wijf’. Dat zegt hij in het programma Littekens van Wilfred Genee. De 32-jarige Hond is gewoon lekker, vindt de 73-jarige presentator. “Ik heb medelijden met die man. Die is ook gedragen door de omstandigheden. Ik moet je eerlijk zeggen: ze is bij mij ook in het programma geweest en het is wel een uitdagend wijf.

Het is lastig om als man weerstand te bieden tegen een verschijning als Iris Hond, stelt Mens. “Als kerel struikel je gauw over zijn vrouwtje De Hond, hoor. Ja, dat vind ik wel ja. Ook als ze bij De Wereld Draait Door zit, dan zit Matthijs helemaal te kwijlen.”

Genee: “Maar het had jou ook kunnen overkomen als je iets jonger was geweest, bedoel je?

Mens: “Bij wijze van spreken, ja.”

Genee: “Niet alleen bij wijze van spreken.

Mens: “Ik vind het een leuk wijf, maar ze is levensgevaarlijk.”

De Business Class-ster begrijpt Borsato wel. Hij wijst erop dat de zanger zich lange tijd minderwaardig zal hebben gevoeld. “Het is geen verzachtende omstandigheid voor Marco Borsato, maar ik moet je eerlijk zeggen: als je die eerste fotootjes ziet dat hij de Soundmixshow wint, dan was er geen wijf die verliefd op hem werd hoor. Die zag er niet uit. Met zo’n mager pakkie en een hoedje op. Het zag er niet uit.”

Later is Borsato getransformeerd. “Later worden ze dan door die managers gemaakt, krijgen ze een ander profiel en wordt het een applausmachine. Dat daagt een heleboel mensen uit die ook mee in dat applaus willen met hem. Daar is hij over gestruikeld. Dat is niet goed, maar ga er maar aan staan. Je moet echt een stalen discipline hebben om dat soort dingen je niet te laten overkomen.”

Zelf is Mens ook bekend van zijn schuinsmarcheerdersgedrag. Genee: “Waarom overkwam het jou dan? Het kwam eigenlijk door die vrouwen dus en niet door jou?

Mens: “Dat zeg ik niet, dat maak jij ervan. It takes two to tango. Dat zal je nooit van me horen, maar als je in brede kring geadoreerd wordt, gaat het makkelijker.”

Foto: Veronica

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen