Rapartiest Lil’ Kleine kaffert Telegraaf-journaliste uit

Geplaatst op za 05 okt 2019 om 9:30

Rapartiest Lil’ Kleine heeft zich tijdens een video-interview met een journaliste van De Telegraaf behoorlijk onbehoorlijk gedragen. Dat is te zien op de website van het dagblad. Lil’ Kleine was aanwezig bij een PR-dag van het Amsterdamse Winterparadijs en daar was veel showpers bij aanwezig. De mevrouw van De Telegraaf wilde weten waarom zijn hondje Bowgie ineens niet meer te zien is op zijn Instagram-pagina, maar dat kwam haar duur te staan. Hij liep zelfs boos weg.

De Telegraaf-verslaggeefster vroeg Lil’ Kleine naar zijn kerstdagen. “Hoort jouw hondje daar ook bij, want die zien we niet meer op Instagram? Wat is daarmee gebeurd?

Het humeur van Lil’ Kleine veranderde abrupt. “Heb je daar een probleem mee, dat je mijn hondje niet meer ziet op Instagram? Het is 2019, mevrouw, vind je het heel raar dat je mijn hondje niet meer ziet? Moet je mijn hond zien op Instagram?

Ik zie jouw hond ook niet op Instagram. Moet je mijn hond dan zien op Instagram om te weten of ‘ie leeft? Nee toch? Ik vind het een beetje een maffe vraag.”

Daarna liep hij boos weg. De schokkende beelden kunt u hier bekijken.

Foto: RTL
67 Reacties op “Rapartiest Lil’ Kleine kaffert Telegraaf-journaliste uit”


 1. Drama queen

  Deze man is zo verknipt!

 2. Geert

  Coke maakt meer kapot dan je lief is.

 3. Curryworst

  Niet meer dan een toepasselijke vraag op Dierendag.
  Hondje schijnt overleden te zijn aan een overdosis coke.

 4. Tim H

  Slikken en snuiven is niet goed voor de mens.

 5. Peter Poot

  Ik begrijp waarom al die bakvissen die inhoudsloze zooi van dit Amsterdams gozertje downloaden. Grote bek en weinig inhoud en vet commercieel.

 6. Magnus Dickendorfer

  Mafkees deze l u l kleine.

 7. M00i

  Steek nog een peuk op, Jorik! Je klinkt inmiddels alsof je achterin de 70 bent. Wat een clown.

 8. Muts

  Akelig ventje is het bah

 9. K.C.T.

  Overduidelijk !!! BNers,,, bekijk deze groep talentlozen, wat een aanstellerige vertoning van een stelletje lowlifes, non valeurs, ze dartelen als pubertjes in de sneeuw,,, oh wat leuk,,, gezellie, en maar lachen, waarom weet niemand,,, geeft nu eens een duidelijk inzicht hoe het is gesteld met dit kleuterklasje,,, misselijk makend reppertje valt door de mand, hersenloos gedrocht, dwerg probeert stoer te doen,,, kijk naar z’n hondje,hoe stoer is dat???
  ha ha ha binnenkort “uitdekastcoming” doet oplichter Dotan ook,,,, levert veel sympatie op,,,remember
  “volk-brood-spelen”!

 10. Discuswerper

  Triest dat deze talentloze nietsnu keer op keer weer een podium krijgt

 11. Pauline

  Onbegrijpelijk dat deze verslaafde nietsnut een voorbeeld voor de jeugd is en een eigen platform krijgt van John de mol. Zou verboden moeten worden.

 12. John de M z'n schoothondje

  Dus dit over het paard getilde, onvolgroeide mannetje heeft zoveel drugs rond laten slingeren dat zijn hond een overdosis heeft binnengekregen. In dit geval kun je alleen maar hopen dat beestjes inderdaad op hun baasjes gaan lijken…..

 13. Wyatt

  Gelijk heeft hij… Wat was dat voor domme kutvraag?

 14. Flexi

  Niet gevreesd. Zulke figuren zorgen meestal hoogstpersoonlijk voor hun eigen ondergang. Jammer dat ze onderweg naar hun einde zoveel domme meisjes beïnvloeden.
  Ook jammer dat er zoveel domme meisjes zijn.

 15. M

  Ik vind dat mannetje ook niks, maar ik begrijp werkelijk niet wat er verkeerd is aan zn reactie tegenover die Telegraaf-doos….

 16. Annoniemus

  Het is beter als je als peuter de coke nog even laat staan !

 17. Troltan

  Ik kan bevestigen dat het coke verhaal klopt

 18. Jaap Aap

  En waar is deze kleine kneus bekend van?

 19. Oja

  Sowieso bizar dat dit kleine crimineeltje-annex zanger en cokesuiver een grote rol speelt bij nieuwe tak van Talpa. Net als die roelvinkjes bij rtl, verheerlijken van zaken die niet kunnen. Dan is het toch niet gek dat de jongeren zich laten inhuren door criminelen en andere zaken als normaal gaan zien?

 20. Suzy Wang

  Die helpt zich zelf wel ten gronde. Dat noemt zich dan pappa?????

 21. Tessa

  Hond is overleden door een overdosis. Ben benieuwd wanneer hun baby z’n eerste lijntje zal nemen.

 22. Elo

  Dat hondje was na een half jaar niet meer zo leuk (uitlaten en zo…) dus die zal nu wel in een asiel zitten. Ik hoop dat hij minder snel is uitgekeken op zijn vrouw en kind.

 23. G.ossip

  Deze kleine galbak is te ver over het paard getild, hij spoort totaal niet door de supplementen die hij tot zich neemt,en zal ook een reisje Afrika in de toekomst voor hem zijn weg gelegd.

 24. Huismaker

  Pilletje nog niet uitgewerkt dus.
  waarom krijgt die man trouwens zoveel aandacht ? Hoe nodig is hij voor onze maatschappij ?

 25. Lil Cokey

  Lil kleine handelt in coke

 26. Judith

  Hou je bek, Huiskаnker.

 27. twister

  @Judith, houdt eens op met scheldwoorden over ziektes te smijten. Je haalt het naar jezelf toe, als je het wilt weten. Heel zieke gewoonte waar je mee moet ophouden.

 28. Judith

  Kаnker op, zeikstraal. Leer eerst eens duidelijk communiceren!

 29. Fox Mulder

  Wat je schrijft krijg jezelf. #karma

 30. Judith

  K@NKER OP FOX MULDER

 31. aammehoela

  Rappers zijn a-sociaal. De jeugd zou op school tijdens bv. maatschappijleer moeten gaan leren en beseffen dat dit soort rappers geen normen en waarden delen, maar enkel uitgaan van hun eigen “ikke ikke” . Waardeloze gasten en schandalig dat ze hier hun brood mee kunnen verdienen. Die muziek is trouwens ook niet om aan te horen. Dat bleek wel toen de luistercijfers van 3FM instortten.
  Die draaiden teveel van dit soort baggermuziek.

 32. Gerda

  Wat is dat toch een verschrikkelijk naar mannetje.. BAH . zum kotzen!

 33. Judith

  @12:50

  Leuk, een naаmgenoot. Ik hoop dat je begrijpt dat je anderen aanspoort om op Fox Mulder te kаnkeren. Kommaatje vergeten, evenals de punt.

 34. sukkel

  Walgelijk aso ventje zwaar over het paard getild…. denkt dat ie wat voorstelt kabouter plop zum kotzen

 35. Remi

  … Een vraag die zich, tussen al het overig wereld-nieuws, inderdaad
  meer en meer aan ons opdringt intussen is …

  Waar is het hondje van Lil’ … ?
  Is het hondje nog onder ons ?
  Wat heeft zich (eventueel) afgespeeld ?

  Ik betrap mezelf erop dat ik me tóenemend zorgen maak.

  Waar blijft de persverklaring van Lil’ ?

 36. Dij Enkletser

  Huisdier Schaamte !! ;

  https://www.dvhn.nl/Meningen/Opinie/Tijd-voor-honden-en-kattenschaamte-24883202.html

 37. Sjaak

  Heb medelijden met het kind van Lil’ Kleine, als die een dergelijke vader hebt dan begint het leven met een grote achterstand.

 38. Jurgen

  @Sjaak, ach gut. Zelf ben je zeker ook zo’n kneus-kind uit bekende familie? Die het toch zo zwaar heeft met ”zijn naam” ? En ondertussen wel probeert een complete carriere te hebben door en met behulp van die bekende naam ? Zit er niet ver naast, he !

 39. Minder of mirjam

  Er staat een tikfout in de titel, MC. Het moet zijn NEPartiest, niet rapartiest.

 40. Hoer

  Minkukeltje, één op één tik ik hem helemaal koekoek!

 41. Jacob

  Deze jongen, zijn enge strakgetrokken vriendin, zijn zo arrogant.
  Denken al het geluk te hebben, omdat ze geld hebben
  Kopen en willen van alles en als ze er genoeg van hebben doen ze het weg
  Zo ook met het hondje, want ja, als je een kind hebt, heb je geen tijd meer om leuk en interessant te doen met je hondje op social media

 42. Kevin de bedorven fipronilfrikandel

  Lil kleine….. Deze reactie plaatsen koste mij al teveel energie.

 43. Kris

  Kabouter……

 44. Kardanaal Aarsengel

  Lil Kleine is zo een ontzettend dom nietszeggend wezen, wie wil nou zo een IQ60 wezen luisteren. Een luis heeft meer verstand. Dit gaat natuurlijk ook heel snel talentloos ten onder. Gewoon werken, bossen aanleggen. Geen gekkigheid met dit soort minkukels. Hij is als nageboorte geboren, dat zal het zijn. toch?

 45. BreakingNews

  Ik heb werkelijk nog nooit zo’n domme vraag van een ‘journalist’ gehoord. Who the f**k cares about de hond van Lil Kleine. Ze vraagt het alsof ze ‘ de vraag niet niemand stellen mag’ toch gewoon durft te stellen. Echt weer een domme Telegraaf actie. Wat een slechte verslaggever.

 46. Jan

  Doorgesnoven misbaksel…

 47. Paul

  Een kind dat niet kan omgaan met zijn pubertijd, drank en drugs en dierenmishandeling. Bad Karma… komt zich vanzelf tegen of wordt te laat ‘gevonden’. Dat is Bad Karma.

 48. Tinie Parkiet

  Lil’ Kleine is nog te klein om volwassen te zijn.

 49. Vivienne

  @BreakingNews: deze vraag werd wel degelijk met een reden gesteld. Want dit hersendode koppel liet na de zoveelste snuifsessie in huis een berg coke slingeren op tafel. Hun hond (die voorheen prominent op hun Instagram figureerde en erna ineens niet meer) likte eraan en stierf aan een overdosis. Lil’ Idioot en zijn geplastificeerde vriendin probeerden dit vervolgens weg te moffelen (ze hebben zelfs overwogen om een dubbelgangerhondje te kopen). Vandaar dat hij woedend werd toen ze naar die hond informeerde. Je reinste dierenmishandeling. Walgelijk stel.

 50. Vivienne

  Flitsende nieuwe overbite heeft Lil’ Mongool trouwens.

 51. Robbert vd Broeke

  Ik geef lil kleine graag een healing om weer met beide benen op de grond te staan. Bovendien heb ik op dierendag met het hondje gesproken via een astrologische verbinding. Het is alleen niet duidelijk geworden of deze verbinding aards of hemels was. Ik kan u allen daarom ook geen duidelijkheid gegeven over de staat of locatie van het hondje.

  Er is zoveel meer.

 52. anoniem

  Vreemd dat in ons landje hij als een voorbeeld voor jongeren wordt gezien..

 53. Bart

  @anoniem Helemaal mee eens. Gevaarlijk ook dat volwassen met invloed zoals John de Mol dit vinden. Aan de andere kant is het goed nu al te weten dat Lil Kleine er uiteindelijk zelf helemaal aan onderdoor zal gaan. Dan lopen Jorrik en Boef ergens dag en nacht door een grote stad te slenteren en te bedelen bij mensen of er iemand nog een muntje heeft voor zogenaamd een slaapplaats in de opvang.

 54. Remco Terhorst

  Wat een lul. De tering.

 55. Meneer de Uil 🐦

  Wie zich interesseert in shit, krijgt shit.
  Waarom een interview met deze patiënt? Laat deze knul toch.

 56. anoniem

  @Bart: Tja, men doet tegenwoordig liever een anonieme (valse) melding over een bijstandsmoeder..

 57. Marianne

  Wat een talentloos aso stel. Heb medelijden met het zoontje nu mama weer zo druk met zichzelf is & het vooral belangrijk vindt alle feestjes af te lopen incl alle versnaperingen.

 58. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Stomme kansloze kut heeft z’n hond vermoord.
  Wat kunnen we er verder over zeggen?
  Coke maakt meer kapot dan je lief is?
  Sneu schepsel, grote bek, geen moraal.
  Geld als water maar geen rolmodel.
  Kansloos. En dat, lieve mensjes, is de mening van de Petteflat.

  Kom d’r maar in als je een andere mening hebt,
  maar dat zijn er niet veel zo te zien. Haha, kansloze kut met een dooie hond. Sukkel.

 59. sjimpansjee

  Rap moet verboden worden!

 60. Mr. M

  Confrontatie is een punt op zijn lijst, waar hij geen kaas van heeft gegeten.

 61. Duiven Tilly

  Het enige wat groot is aan deze artiest : zijn bek en ego.

 62. Paul

  @pluk van de Petteflet..
  Prima samenvatting van die puber en dierenbeul…

 63. Peter

  @pluk.
  Uitstekende omschrijving van een talentloos mormel.
  Is er al aangifte gedaan wegens dierenmishandeling?

 64. Zonnetje in huis

  Kleine L*L met zijn micro piemol en te grote ego is doorgesnoven en stapelgek. Deze man hoort thuis in een gesloten inrichting, misschien een aardig idee om die sukkel en kletsmajoor Ali bagger ook mee te nemen. Beide vind ik vreselijk.

 65. Karel

  Veel mensen hebben geen clou wat rap is, daar is kleuter rapper Kleine een goed voorbeeld van.

 66. StefanV

  Stop making stupid people famous. Laat types als Lil’ Kleine volledig links liggen, negeer ze en noem dit soort criminelenvriendjes vooral geen artiest. Je bent geen artiest als je wat zwakzinnige teksten over drank- en drugsgebruik uitspreekt over een monotone beat.

 67. Boy

  Mooi gezegd StefanV !!!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.