Rapartiest Lil’ Kleine kaffert Telegraaf-journaliste uit

Rapartiest Lil’ Kleine heeft zich tijdens een video-interview met een journaliste van De Telegraaf behoorlijk onbehoorlijk gedragen. Dat is te zien op de website van het dagblad. Lil’ Kleine was aanwezig bij een PR-dag van het Amsterdamse Winterparadijs en daar was veel showpers bij aanwezig. De mevrouw van De Telegraaf wilde weten waarom zijn hondje Bowgie ineens niet meer te zien is op zijn Instagram-pagina, maar dat kwam haar duur te staan. Hij liep zelfs boos weg.

De Telegraaf-verslaggeefster vroeg Lil’ Kleine naar zijn kerstdagen. “Hoort jouw hondje daar ook bij, want die zien we niet meer op Instagram? Wat is daarmee gebeurd?

Het humeur van Lil’ Kleine veranderde abrupt. “Heb je daar een probleem mee, dat je mijn hondje niet meer ziet op Instagram? Het is 2019, mevrouw, vind je het heel raar dat je mijn hondje niet meer ziet? Moet je mijn hond zien op Instagram?

Ik zie jouw hond ook niet op Instagram. Moet je mijn hond dan zien op Instagram om te weten of ‘ie leeft? Nee toch? Ik vind het een beetje een maffe vraag.”

Daarna liep hij boos weg. De schokkende beelden kunt u hier bekijken.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen