NikkieTutorials begrijpt sneer Cornald Maas niet

YouTube-ster NikkieTutorials vindt het jammer dat Cornald Maas zo negatief heeft gereageerd op haar open sollicitatie voor het Eurovisie Songfestival. Dat laat ze weten op Twitter. Maas ergert zich eraan dat willekeurige BN’ers zonder liefde voor het Songfestival zich ter meerdere ere en glorie van zichzelf ineens aanbieden om presentator te worden van het liedjesfestijn. Toen NikkieTutorials zichzelf gisteren aanbood, twitterde hij behoorlijk geërgerd: “En daar heb je d’r weer een.

Jammer dat Maas er zo negatief in staat, vindt NikkieTutorials. “Je bedoeld daar heb je weer een fan? Als je terug gaat naar m’n aller eerste video ooit in 2008 en goed luistert hoor je Songfestival liedjes. Het argument dat ik er niks mee heb, heb je fout hier! Al sinds kind fan 😉❤️ ik dacht dat het Songfestival voor iedereen was, toch?

De norse Songfestival-bobo Maas daarop: “Nee hoor, ik bedoel: daar heb je weer een (mogelijke) presentator cq iemand die zich als zodanig aanbiedt. Dat je er niks mee zou hebben heb ik niet beweerd, dat maken anderen ervan.

NikkieTutorials: “Ik ging live met Eleni vóór de finale, supporte Duncan Laurence vóór de finale. Zei bijna als 1e mee te willen helpen, vóór de finale. Jij speelt toch ook niet altijd op safe? Laten we is wat drinken! Ik heb nog wel wat ideeën, niet voor mezelf, voor de liefde van ESF 🌈

YouTube-ster NikkieTutorials heeft 12,2 miljoen abonnees op YouTube. Maas heeft 43.000 volgers op Twitter.

Foto: Talpa

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen