Linda de Mol: ‘Wat Wendy overkwam, gebeurt mij nooit’

Linda de Mol heeft de twitterrel rondom haar SBS 6-collega Wendy van Dijk gevolgd. Ze is vanwege de enorme commotie hierover ongelooflijk blij dat ze zelf geen Twitter heeft. Dat heeft de presentatrice maandagavond gezegd in RTL Boulevard. Op de twitterpagina van Van Dijk werden haattweets over Chantal Janzen geliket. Volgens de presentatrice is ze niet gehackt, maar had er een ‘derde persoon’ toegang tot haar account. Wie die derde persoon is, is nog altijd niet bekend.

Hoe de vork ook in de steel steekt, Linda is ontzettend blij dat zíj géén Twitter heeft. “O, dat gedoe! Nou ja, ik zit zelf nooit op Twitter en ook niet op Instagram. Op dat soort momenten ben ik daar zó dankbaar voor. Dan denk ik: dat kan mij nooit gebeuren. Thank the lord“, zegt ze tegen verslaggever Aran Bade.

Bij NU.nl deelt De Mol nog een kleine sneer uit naar het blad van Van Dijk: de Wendy. Van Dijk klaagde onlangs over de dalende oplagecijfers van haar blad, maar de LINDA. heeft daar helemaal geen last van, aldus De Mol. “In gesprek met NU.nl vertelt de 55-jarige presentatrice dat haar titels weinig last hebben van de problemen in de tijdschriftenwereld, waarbij titels sneuvelen, of de oplage flink daalt“, is te lezen op de nieuwssite.

Zelf zegt De Mol: “Toen ik hoorde dat zowel Wendy en later ook Chantal een eigen blad begonnen, dacht ik in eerste instantie: Oh help. Maar meteen daarna dacht ik ook: ‘Dan moeten wij ervoor zorgen dat we scherp en vernieuwend blijven. Dat we erbovenop zitten en kritisch blijven in wat we maken.’ En dat heeft gewerkt, want we hebben er eigenlijk helemaal geen last van gehad.

Lees ook:
Wendy van Dijk liket haatberichten over Chantal Janzen (8 september)
Wendy na twittermisbruik: ‘Ik ben niet gehackt’ (8 september)
Shownieuws denkt dat Chantal niet blij is met Wendy (9 september)
Ron Vergouwen: ‘Had Wendy een slok teveel op?’ (9 september)
Wendy van Dijk: ‘Lastig om mijn imago te keren’ (9 september)
Oplage van de Wendy daalt: ‘Heel lastige markt’ (9 september)
AD’s mammoettanker sloopt Wendy: ‘Ze is gewoon nep’ (9 september)
Nog niet duidelijk wie Wendy’s ‘derde persoon’ is (10 september)
Meerderheid lezers: ‘Wendy likete haattweets zélf’ (15 september)

Foto: Talpa

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen