SBS 6 maakt presentator van Martien Meiland

SBS 6 maakt een presentator van Martien Meiland, het hoofdpersonage uit de realityshow Chateau Meiland. Hij gaat het programma Cash or Trash presenteren. Dat heeft hij bekendgemaakt in de Weekend. De familiezender van Talpa Network zet hem flink aan het werk: op 26 augustus – zijn verjaardag – gaat het tweede seizoen van Chateau Meiland in première en in het najaar start dan Cash or Trash. “De opnamen voor dat programma vinden eind deze maand al plaats.”

Meiland staat de hele maand voor de camera. “Ik val van de ene opname in de andere, want afgelopen maandag is de filmcrew uit Nederland weer op het chateau neergesteken. Ze blijven drie weken. En zodra zij weer naar Nederland zijn, begin ik met de opnamen voor het nieuwe programma. Ik zit dus niet verlegen om werk de komende tijd.

Wat voor programma wordt Cash or Trash precies? “Ik heb eerlijk gezegd alweer veel te veel verteld. Ik weet namelijk niet eens of al bekend mocht worden dat ik het ging presenteren. De mensen moeten maar kijken als het over een tijdje op SBS te zien zal zijn. Het wordt in ieder gek hartstikke leuk, daar ben ik van overtuigd.”

Cash or Trash is een soort spin-off van Tussen Kunst & Kitsch. Het wordt in het buitenland uitgezonden als dagelijks programma waarin gewone mensen hun speciale objecten te koop aanbieden aan een panel van handelaren.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen