‘Patricia Paay in eerste RTL-seizoen Ranking the Stars’

Patricia Paay doet mee aan het eerste RTL-seizoen van de BN’er-show Ranking the Stars van presentator Paul de Leeuw. Dat heeft Shownieuws vernomen uit zeer betrouwbare bron, werd gemeld in de uitzending van woensdagavond. De Leeuw lijkt het gerucht te bevestigen. “Ze komt ook terug… Binnenkort meer“, laat hij op Instagram weten bij een foto van Paay. Showkenner en Story-baas Guido den Aantrekker zegt: “Dat is heel teasing en dat klinkt als de zoveelste bevestiging.”

Ranking the Stars-oudgediende Patty Brard, die níet meer meedoet, vindt het een goede zet van Paay. “Ze moet haar centjes gaan verdienen. Ik snap dat ze dat doet. Van 600 euro in de maand pensioen kan niemand leven. Ik heb alleen maar diep respect voor haar dat ze vanuit dat zorgcentrum zo weer door naar de studio gaat.”

Patricia is scherp genoeg om Ranking the Stars te doen, denkt Brard. “Zij heeft ook zo veel eelt op haar ziel. Ze heeft ook een goed hart. Je moet vooral één ding niet doen: drinken, daar verlies je scherpte door.”

Zelf is Brard dus niet van de partij. “Op een gegeven moment is het klaar.”

Een andere kandidaat die mee gaat doen is volgens Shownieuws Frits Huffnagel.

Ranking the Stars is vanaf woensdag 4 september elke week om 20.30 uur te zien op RTL 5. De eerste RTL-serie telt acht afleveringen. Het programma gaat een uitzendavond vormen met Foute Vrienden Op Vakantie.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen