Lone schaamt zich niet voor acteren in GTST

Geplaatst op Fri 09 Aug 2019 om 11:05

Het is Lone van Roosendaal jarenlang gelukt om het tv-genre soap te mijden, maar ze is tóch overstag gegaan. En dat terwijl ze ook een gerespecteerd musicalactrice is. Schaamt ze zich er niet een beetje voor? Nee, zegt de actrice. Het dedain voor soap is volgens haar vooral iets van vroeger. “Daarover werd vroeger bij ons op de kleinkunstacademie altijd denigrerend gepraat, maar ondertussen had iedereen weleens in een soap gespeeld, behalve ik“, zegt ze in TROS Kompas.

Ze ging de uitdaging aan. “Ik had nog nooit soap gedaan. Daarbij mocht ik de slechterik spelen, en door het genre ook nog eens lekker uitvergroot, en dat was sowieso leuk.”

Het kwam ook agendatechnisch uit, verontschuldigt Van Roosendaal zich. “De vraag kwam precies op een moment dat ik tijd had. Het zou voor een korte periode zijn, maar toen werd ik teruggevraagd en was het best aanpoten.”

Toen ze werd teruggevraagd stond ze wél weer op de planken. “Ik stond ook op het toneel met The Bridget of Madison County. Maar ik heb er niet over hoeven nadenken, ik vond het te leuk om niet te doen“, besluit Van Kolck.

Lees ook: Lone boos op SBS 6: ‘Ik ben niet Mariska van Kolck’ (15 april 2019)

Foto: RTL
20 Reacties op “Lone schaamt zich niet voor acteren in GTST”


 1. Dennis

  Die laatste zin… Eg leuk!

 2. Jan Met De Pet

  Ik begrijp niet dat er door musical acteurs wordt neergekeken op soaps..
  Ja het is volks maar dat is musical toch ook?! Kijk maar eens wat voor mensen er naar musicals gaan. Dat zijn allemaal volkse mensen die dan een mogelijkheid zien om “op chique” te gaan in het weekend maar op maandag weer in de kapsalon staan of de bloembollen van het veld halen. Niks mis mee, maar om nu te doen of dit van een hoger niveau is…

 3. Actries van Houten

  Maar Lone heeft toch al eerder in een soap gespeeld? Ze was Melanie in Voetbalvrouwen. Kwam weliswaar niet elke dag op tv, maar was ongeveer hetzelfde niveau als GTST. Dus waar heeft ze het over.

 4. Max

  Het dedain was over op het moment dat er geld verdiend moest worden voor de rekeningen. Enorm gevaarlijke dame om in je bedrijf te hebben.

 5. john

  wat een slecht bericht, het gaat over Lone van Roosendaal… en ze eindigen met aldus Van Kolck… ket is niet Mariska van Kolck. ze lijken op elkaar… maar zijn zeker niet dezelfde personen. echt slecht

 6. Remi

  Wie ?

 7. Grace321

  Leuk mens

 8. Curryworst

  Lekker vals die laatste paar woorden.
  Lone wordt er namelijk helemaal kriegel van als ze voor de duizendste keer verward wordt met Mariska van Kolck.

 9. critikast

  Lone is een vamp i.t.t. Van Kolck.

 10. Anton Bouwhuis

  VoetbalVrouwen was leuk. Daar heb ik ook nog in gespeeld.

 11. Corrie

  Toon weer aan door wat voor niveau deze site gemaakt wordt. The Bridget of Madison County… Bridges!
  Roddelkrantje

 12. Guttegut

  Die borsten mmmmmmm

 13. sukkel

  wha Lone met dr siliconen

 14. Aadd

  Bla bla bla ik zie 2 prammen

 15. Arie

  @Dennis, Ja, die laatste zin is goud.

 16. E!

  Tegenwoordig is Temptation Island Vips of Ex on the Beach Het hoogst haalbare als acteur.

 17. Ramon

  Heeft Mariska van Kolck in GTST gespeeld?
  Wist ik helemaal niet.

 18. Bust

  Dus het is wel vreselijk treurig om in een soap te spelen maar omdat ze het zo lang heeft weten uit te stellen minder treurig dan bij de rest. Waarvan akte.

 19. tim

  Bridget of madison county is geweldig……

 20. Erik

  Marie Winter uit Wentworth. Kan er niks aan doen, maar daar lijkt zij en haar GTST-karakter écht op. Zo jammer dat Celblok gestopt is.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.