Johan Derksen wilde Hans Kraay uit Veronica Inside

Johan Derksen heeft geprobeerd om Hans Kraay jr. te lozen als analist in Veronica Inside. Hij vindt dat zijn collega te veel op FOX Sports te zien is. Dat heeft hij maandagavond gezegd in de uitzending op Veronica. Kraay zat aan tafel en Derksen besloot hem ermee te confronteren. “Ik vind jou een uitstekende collega en ik vind jou ook nog een fijne gozer, maar ik was als enige ertegen dat jij hier plaats zou nemen en weet je waarom? We hebben dat besproken“, aldus de VI-ster.

Derksen noemt FOX Sports inmiddels Kraay Sports. “Je bent vrijdagavond de hele avond in beeld, zaterdag ben je in beeld, zondag met die avondwedstrijd ben je in beeld. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Dan kom je maandag hier en dan heb je alle onderwerpen die wij hier bespreken al een keer de revue laten passeren. Ik vind het niet goed qua planning.”

Vindt Derksen überhaupt nog wel dat Kraay een plekje verdient bij SBS? “Ja, op een maandagmorgen op SBS 9 ofzo.”

Kraay: “Dus jij hebt er alles aan gedaan om mij van tafel te krijgen?

Derksen: “Nee, ik heb er niet alles aan gedaan. Ik heb het in de vergadering naar voren gebracht dat jij te veel bij FOX bent tot en met zondagavond heel laat. Als democraat heb ik er geen enkele moeite mee: als de andere jongens het geen probleem vinden, maar ik vind het een beetje te veel van het goede, te veel Kraay, maar even goede vrienden.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen