Jaïr Ferwerda nu ook zonder Eva Jinek op NPO 1

Jaïr Ferwerda mag het nu ook zonder Eva Jinek gaan proberen op NPO 1. Hij gaat vanaf 7 juni het programma Jaïr in Goed Gezelschap presenteren op de late vrijdagavond van ’s lands meest bekeken tv-zender. Dat heeft KRO-NCRV laten weten. Ferwerda geeft in zijn nieuwe show een kijkje in de wereld van ‘uitzonderlijk presterende landgenoten’, oftewel succesvolle ondernemers. “Werelden die veelal gesloten blijven, worden geopend voor de kijker“, aldus een woordvoerder.

Ferwerda laat zich onderdompelen in de zakelijke wereld en de privélevens van de ondernemende rijken. “Wat maakt hen succesvol en hoe behouden ze dat succes. Waarin onderscheiden zij zich? En niet onbelangrijk, hoe wordt succes gevierd?

In iedere aflevering gaat Ferwerda met twee unieke karakters op pad en bezoekt hij een exclusief feest of evenement, waar hij de actualiteit van de week doorneemt.

Voor deze reeks duikt hij onder andere in de levens van vastgoedtycoon Cor van Zadelhoff, kunstenaar Joseph Klibansky, voetbalmakelaar Rob Jansen en pakkenkoning Fokke de Jong.

Foto: KRO-NCRV

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen