‘Pittigste aflevering Frank Visser-show ooit op SBS 6’

Het gebeurt zelden dat SBS 6 een persbericht de deur uit doet over een aflevering van een lopende programmaserie, maar voor de Mr. Frank Visser Doet Uitspraak van vanavond maakt de zender een uitzondering. Het is namelijk de ‘pittigste aflevering ooit’. Dat laat een woordvoerder weten. Presentator van de show Viktor Brand zegt: “We hebben inmiddels nu meer dan vijftig afleveringen gemaakt en ik ben echt veel gewend. Maar de burenruzie tussen Fred en Annie slaat alles.”

Fred en Annie uit Lelystad zijn de buren van Conny en Tilly, die in een eerdere aflevering van de Frank Visser-show én in een aflevering van De Rijdende Rechter met John Reid centraal stonden. “Heel Nederland had het over hun ‘koude pannenkoekenkwestie’“, zegt een woordvoerder van SBS.

De buren van Conny en Tilly, Annie en Fred, hebben ook ruzie. “Zij zorgen voor nog veel meer ophef en tumult als ook zij het tijdens de hoorzitting met elkaar aan de stok krijgen. Zal Mr. Visser, die opnieuw naar Lelystad afreist, ook dit conflict tot een goed einde brengen?

Aanleiding voor deze uitzonderlijke hoorzitting is een ruzie tussen Annie en Fred die zijn weerga niet kent. Beiden hebben een enorm conflict over een gemeenschappelijke schutting in de achtertuin. Annie beweert dat buurman Fred het geld voor een gezamenlijk betaalde schutting ‘achterover heeft gedrukt’. “Ze is woedend, gebruikt alle denkbare schuttingtaal richting Fred en houdt voet bij stuk in haar beschuldiging van diefstal.”

Presentator Viktor Brand: “Ik heb een heleboel nieuwe scheldwoorden geleerd. Maar de heftigheid van de zaak motiveert in zo’n opname om een einde te maken aan alle ellende tussen die twee.

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is vanavond om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Foto: SBS, Tom Cornelissen

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen